PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor 10.7.3.401

Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Teru, yeni bir yazılım ekledi:

PDF-XChange Editor - PDF dosyalarını oluşturun, görüntüleyin, düzenleyin, açıklama ekleyin, OCR yapın...

PDF-XChange Viewer'ın değerli halefi olan yeni PDF-XChange Düzenleyici, yakın zamanda eklenen tek OCR özelliği de dahil olmak üzere PDF-XChange Viewer'ın tüm özelliklerini içermekle kalmıyor, aynı zamanda size mevcut PDF belgelerini düzenleme seçeneği de sunuyor.

PDF-XChange Editor bu nedenle tam özellikli bir PDF düzenleyicisidir. Onun yardımıyla metni zahmetsizce düzenleyebilir, düzeltebilir, ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Grafikler ayrıca taşınabilir, yeniden boyutlandırılabilir...

Daha fazla bilgi...

Henüz inceleyip denemedim.
"Kur, bak, kendin anla" diyebilirsiniz tabi de...
PDFill PDF Editor misali kısıtlı bir uygulama mı, yoksa, PDF'i düzenleme bakımından Distiller kadar olmasa bile, onun gibi temel işlevleri var mı?

Henüz inceleyip denemedim.
"Kur, bak, kendin anla" diyebilirsiniz tabi de...
PDFill PDF Editor misali kısıtlı bir uygulama mı, yoksa, PDF'i düzenleme bakımından Distiller kadar olmasa bile, onun gibi temel işlevleri var mı?

İkisini de denemedim ama şöyle söyleyeyim. Kalemle işaretleme yapınca hiçbir sorun olmuyor. Sadece bazı durumlarda lisans almanızı istiyor ve almazsanız demo çıkartmaları yerleştiriyor. Yani, ne için kullanacağınıza bağlı biraz. Ben bir şeyler çizip çözmek için kullandığımda falan işime yarıyor ama birleştirme ve ayırma işlerini bununla yaparsam lisans gerektiği için yapmıyorum.

Ok.
Ücretsizde tabii ki yokmuş.

1747600649122.png

Teru, PDF-XChange Editor yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

10.7.3.401

YENİ ADHOC+DKE şifrelemesi kullanan MS Purview etiketleri için destek eklendi.

YENİ Belge nesnesine blendMode ve OC (isteğe bağlı içerik) özellikleri eklendi. (47714)

Hata düzeltmeleri ve birçok iyileştirme yapıldı.

Portföylerdeki tarih/saat ile ilgili bir sorun düzeltildi. (47450)

Çok yüksek tire ofsetine sahip içeriklerin işlenmesiyle ilgili bir sorun düzeltildi.

JavaScript iletişim kutularındaki 'liste görünümü' ve 'çok sütunlu liste görünümü' denetimleriyle ilgili sorunlar...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı