Oyun Peaky Blinders: Mastermind Ücretsiz!

Ne yaptıysam olmadı.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-04-12 224634.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-12 224634.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
Herkese teşekkürler, Opera'da VPN ile İngiltere'ye bağlanarak aldım. Fanatical hesabını VPN ile açtım. Bir de Steam hesabımı bağlamama gerek kalmadı kodu verdi direkt.
 
Yapamayan arkadaşlar eskiden buna benzer bir konu yapmıştım, bu yönergeleri uygulayın kesin alacaksınız.

VPN ile Almanya, Fransa gibi ülkelere bağlanıp hesap açıp alabiliyorsunuz. Opera VPN ile almanız gerekmekte diğer VPN programları hata veriyor. Sitede oturum açarken ve ya hesap açarken VPN'i kapat, oturum aç. Daha sonra Opera'dan VPN aç ve sayfayı yenile. Kodu al, kod geldikten sonra VPN'i kapatıp Steam'den etkinleştir.

Steam hesabını bağlayın ayarlardan bağladıktan sonra (bağlantı yaptıktan sonra) bölge hatası verse de sıkıntı değil. Alırken sepette bölge hatası verirse sepetten oyunu silin sayfayı kapatın VPN'i kapatın vpn konumunu değiştirin sonra tekrar VPN açıp siteye girin tekrar sepete ekleyin alın. Yine olmaz ise çerezleri silin oturumu kapatın ve tekrar kırmızı kısmı tekrarlayın.

Bu arada bu site güvenilir herhangi bir sıkıntı olmaz Steam hesabınızı bağlamak konusunda.

Eki Görüntüle 1703875
Dediğim gibi ben üste dediklerimi yaparak aldım. Bu arada acele edin bitebilir.
 
Sepette durmadan ülkeniz için uygun değil diyip siliyordu. VPN'i kapatıp farklı bir sunucuda tekrar açtım ve aldım kodu. Yukarıdaki çözüm gibi biraz işe yarıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı