Çözüldü Pearless Assassin 120 SE ARGB Nasıl Takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Anakart
B650-S Wifi
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Arkadaşlar selamlar, sistemi yeni aldım GameGaraj Shark7A, biraz özelleştirme var. Birçok video izledim ama gözümle görünce ters takmaktan falan korktum o yüzden yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Köprüleri ve soğutma bloklarını ne yönde nasıl takmalıyım emin olamadım. İşlemci Ryzen 5 7500F, anakart MSI B650-S Wi-Fi

Şu an bu şekilde, stok fanı çıkartmışlar zaten.

Dosya Ekleri

• photo_2024-09-10_14-26-00.jpg
    photo_2024-09-10_14-26-00.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 50
  • photo_2024-09-10_14-26-05.jpg
    photo_2024-09-10_14-26-05.jpg
    182,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Siyah plastik braketleri cikar, sogutucu kutusundan cikan kirmizi kucuk yuvarlak braketleri 4 koseye tak, ustune iki metal v sekline benzeyen klipsleri gecir. Sonra da sogutucu. RAM'lere degmemesi icin bir kısmı hafif egimli olur zaten sogutucunun. Dikkat etmen geteken kasayi alttan kavrayip islemci braketini tek elinle tutman gerekiyor. Sonra kirmizi plastik, sonra metal braket. Anlamadiysan

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ramler takılı bir sorun olmaz değil mi? Bir de yan yatırmadım, daha mı kolay olur yan yatırsam (anakart yerde olacak şekilde)

Yan yatırıp arka plakanın altına bir şey koyun, yoksa düşer montajlayamazsınız.
Arka plan altına derken hocam, neresi düşecek. Tamam yan yatıracağım şimdi. Arka kapak takılı kasanın.

Siyah plastik braketleri cikar, sogutucu kutusundan cikan kirmizi kucuk yuvarlak braketleri 4 koseye tak, ustune iki metal v sekline benzeyen klipsleri gecir. Sonra da sogutucu. RAM'lere degmemesi icin bir kısmı hafif egimli olur zaten sogutucunun. Dikkat etmen geteken kasayi alttan kavrayip islemci braketini tek elinle tutman gerekiyor. Sonra kirmizi plastik, sonra metal braket. Anlamadiysan

Son kısmı tam anlamadım, plastikleri çıkarttım stok gelen. Kırmızıları taktım. Kasayı neden alttn kavrıyoruz?

Arka plan altına derken hocam, neresi düşecek. Tamam yan yatıracağım şimdi. Arka kapak takılı kasanın.

Son kısmı tam anlamadım, plastikleri çıkarttım stok gelen. Kırmızıları taktım. Kasayı neden alttn kavrıyoruz?
Plakayi tutmak icin, kasanin arka tarafinda islemci plakasi var. O plakanin uclarini kirmizi plastige, gecireceksin. Arka kapagini sok kasanin, plakayi gorursun

Şu an bu şekilde, gri koruyucuyu da mı çıkartacağım? Kılavuzda öyle gözükmüyor da ondan kafam karıştı. Kusura bakmayın arkadaşlar, pek bilgim yok. Direkt bu 4 uça kırmızı plastiklere geçirmeyecek miyim, sonra v demirler.

Dosya Ekleri

• photo_2024-09-10_14-53-07.jpg
    photo_2024-09-10_14-53-07.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 26
Başka bir şey sökmeyeceksiniz, o kırmızı plastikleri taktığınız yerleri arkada bir plaka tutuyor, kasa arkasına düşebilir diye uyardım sizi.
Şimdi anladım hocam, ittirirken arkadan düşebiliyor. Teşekkürler açıp bakayım. Tek kişi biraz zor olacak o zaman kasa da çok ağır. Arkadan hem tutup hem iteceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı