Pegatron A15 BIOS güncelleme

Murat_A_

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Yaklaşık 1 yıldan uzun süredir Windows 10 kullanıyorum. Windows 7'den yükseltme yapmıştım. Fakat şöyle bir sorun var ki bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra oturum açma ekranı gelmiyor siyah ekran oluyor. Ben 1 yıldır böyle kullanıyorum ve artık gına geldi.

Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal

Yukarıda da belirttiğim gibi Recep BALTAŞ'ın BIOS güncelleme makalesinden yararlanmak istedim fakat USB formatında sorun yaşıyorum. Format başlatırken "FAİLED TO FORMAT THE DEVİCE" hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler.

CASPER PEGATRON A15 model dizüstü bilgisayar.
Şu anki işletim sistemi Windows10 HOME.
Bütün sürücüler güncel, Windows 10 sürümü güncel (1607).

BIOSS.png

recep bey defalarca windows da varsayılan olarak formatladım ancak aynı hata bende de oluyor sandisk 32gb ultra fit usb 3.0

biraz önce fark ettim HP USB DİS STROGE DE sistem formatlarında fat32 yok fat ve ntfs var

Belleği önce Windows'tan bi formatlamayı deneyin.
Dediğinizi iki kez uyguladım ama sonuç alamadım.
USB normal çalışıyor fakat HP programından format atmaya çalışırken bu hatayı aldıktan sonra USB kullanılamaz hale geliyor. Komut İsteminden tekrar format atıp eski haline getiriyorum.

En kısa zamanda başka bir bilgisayardan USB format atmayı deniycem.

Bu gün başka bir bilgisayardan USB formatı yaptım. Tek sorunum bilgisayarı nasıl USB' den boot edicem?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı