Pegatron A15 Laptop Anakart Değişimi

Nykspo

Kilopat
Merhabalar, benim laptopumun ekran kartı yandı. Gömülü olduğu için değiştiremiyorum. Yeni anakart almaya karar verdim. Bu bana ne kadara patlar? Laptopun markası Casper. Anakart bu, şimdiden teşekkürler.

Adsız.png

Güncel.

Benim anakartımda İntel HD Graphics 3000 var onboard olarak. Sanal pazarlarda onboard gösteriyor ben Nvidia istiyorum. Eski ekran kartim Gt540m olması gerek onun gibi birşey olsa yeter.

Hâlâ güncel

Sanırım anlatamadım, sendeki kasaya uygun anakartlar 1 tane ise 1 tane, 5 tane ise 5 tanedir, bu 1 ya da 5 tane anakartın hepsinde de sadece işlemci üzerinden grafik desteği varsa yapabileceğin bir şey yok. Yani ısmarlama gpu koyduramazsın.

Laptoplar masaüstü gibi değil, her birinin soket çıkışı farklı yerlerde, montaj delikleri başka yerlerde, adaptör özellikleri farklı vs. yani bu anakart yandı şunu kullanayım diyemezsin.

Özetle bu makinayı kullanmak istiyorsan, anakart fiyatını üreticiye soracaksın. Farklı alternatifli uyumlu bir anakart var mı diye de eklersin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı