Pegatron H36QR anakarta SSD ve ram takviyesi

Dostum bende biliyorum ekran kartının önemli olduğunu ancak laptop bu nasıl değiştireyim ekran kartını?

Anakartım Pegatron H36QR, İntel P6100 2.ghz soket 989, RPGA ram olarak ddr3 arkadaşlar 532.1mhz yazıyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş yapabileceğin en iyi şey, SSD alıp eklenebiliyorsa 2 GB Ram ekleyip Rami 4 GB yapmak. Ayrıca... Laptop Casper diye yatırım yapılmaz diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Eğer elimizde bir elektronik cihaz varsa, onu en iyi şekilde kullanmamız gerek. Bende de Casper var ve yakın zamanda SSD' ye terfi yapıcam ;)

Adsız.png

Tam olarak böyle bilgisayar arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen, kaç mhz ram ve kaç gb ram destekliyor pek anlamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar benim Technopat'daki ilk günüm ve ilk konum hatalarım varsa özür dilerim.

Benim eski bir Casper laptopum var anakartımın modeli Pegatron h36qr, cihazda 2GB ram var.
Ben bu laptopa 2GB daha ram eklemek istiyorum ve 120GB civarında bir SSD istiyorum.

İçinde mevcut olan HDD'yi ise bir HDD kutusu ile harici olarak kullanmayı planlıyorum arkadaşlar.

Bütçem 400TL
Merhaba Dostum bende yaklaşık 2-3 haftadır pek üzerine düşmesemde İşlemcimi yükseltebilir miyim diye bakıyorum. i7 işlemci takan birini duydum hangi serisi olduğunu bilmiyorum fakat pentium dan daha iyi olduğu malum. ayrıca Ram i 8gb kadar yükseltebilirsin. benim bilgisayarımın resimlerini paylaşıyorum oradan biraz incelersin.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    13 KB · Görüntüleme: 210
  • 2.png
    2.png
    13 KB · Görüntüleme: 203
  • 3.png
    3.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 212
  • 4.png
    4.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 220
  • 5.png
    5.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 214
  • 6.png
    6.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 217
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı