Pegatron IPM6X-GS Hackintosh için BIOS ayarları

Batuhan Ay

Hectopat
Merhaba sizin videosunu çektiğiniz hackintosh kurulumunu yapmaya çalışıyorum fakat sizin kullandığınız anakartın biosu benimkine nazaran çok gelişmiş. Benim biosta sizin yaptığınız ayarların çoğu bulunmamakta ve bu yüzden ayarları yapamadım ve boot edemedim. Ne yapmam gerek?

- - - Güncellendi - - -

Sistemim :

• İşlemci : i7-2600k 3.4ghz
  • Ram: 16gb ddr3 1333mhz
  • Anakart: Pegatron IPM6X-GS
  • Ekran Kartı: Amd hd6790

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash belleği nerde oluşturdun windowsta oluşturduysan HFS formatlaman lazım! Yada Virtualbox macosx kuracaksınız orada diskutility ile macosx journaled extented formatlayacaksınız.. Yaptınız mı? Tabiki hayır.. Video izlediniz mi? Tabiki hayır... Youtubede videolar mevcut bol bol kurulum videoları izleyin...

Flash belleği nerde oluşturdun windowsta oluşturduysan HFS formatlaman lazım! Yada Virtualbox macosx kuracaksınız orada diskutility ile macosx journaled extented formatlayacaksınız.. Yaptınız mı? Tabiki hayır.. Video izlediniz mi? Tabiki hayır... Youtubede videolar mevcut bol bol kurulum videoları izleyin...

Kurlulum yaparken her şeyi Recep Baltaş'ın videolarını izleyerek yaptım. Ben de onun yaptığı gibi TransMac ile flash belleğe yazdırdım ve biosa ayarlarına geçtim. Boot etmeme rağmen windows açıldı.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı