Pegatron IPMIP-GS-H55 0111 Anakart BIOS Sorunu

wbthnokur

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Freelancer
Merhabalar, yaklaşık 9-10 seneden beri Pegatron IPMIP-GS-H55 adlı anakartı ve i3 550 adlı işlemciyi kullanıyorum. Aliexpress üzerinden almış olduğum X3440 ile bir yükseltme yapayım dedim fakat CPU GHz arttırma yapamıyorum. Sanırım BIOS çok eski olduğu için güncelleme istiyormuş. Anakart hakkında bulabildiğim bir tek konu bu forumda vardı fakat onu da yapamadım. Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Anladığım kadarıyla bu anakart üstünde tek bilgili olan kişi @Murat5038 rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

AİDA64 Raporum İNDİR

1156 pin güzel OC desteği olan anakartların ikinci el piyasası şuan çok yüksek. Ben ASUS P7P55D anakartı 350 TL gibi bir rakama almıştım. Sendeki bütçe ile çok araştırman lazım. Bu arada sisteminin diğer parçaları nedir?

1156 pin güzel OC desteği olan anakartların ikinci el piyasası şuan çok yüksek. Ben ASUS P7P55D anakartı 350 TL gibi bir rakama almıştım. Sendeki bütçe ile çok araştırman lazım. Bu arada sisteminin diğer parçaları nedir?

Şuan sistem özelliklerim:
Anakart : İPMİP GS H55
İşlemci : İ3 550
Ram : 4+2 DDR3 1333MHZ
Ekran kartı : 9600GT 1GB
HDD : 500GB

Sanırım elimdeki x3440'ı satacağım maalesef :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı