Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Nisan 2023 #41 SPC Xenon dedi: Üstelik dediğim gibi attığınız link erişim istiyor. Genişletmek için tıkla... Linki güncelledim kontrol edin.
SPC Xenon dedi: Üstelik dediğim gibi attığınız link erişim istiyor. Genişletmek için tıkla... Linki güncelledim kontrol edin.
S SPC Xenon Decapat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #42 Murat5038 dedi: Linki güncelledim kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam benim elimdeki kart GS verisyonu. Bu versiyon için bios varmı elinizde?
Murat5038 dedi: Linki güncelledim kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam benim elimdeki kart GS verisyonu. Bu versiyon için bios varmı elinizde?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Nisan 2023 #43 IPMIP-GS için zaten yukarıda olan dosya.
S SPC Xenon Decapat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #44 Murat5038 dedi: IPMIP-GS için zaten yukarıda olan dosya. Genişletmek için tıkla... Bu bios kartı bozan bios. Belki elinizde GS için farklı bir bios vardır diye düşündüm çünkü parayla satıyorlar biosu. Tekrar teşekürler ama bu bios benim işime yaramıyor.
Murat5038 dedi: IPMIP-GS için zaten yukarıda olan dosya. Genişletmek için tıkla... Bu bios kartı bozan bios. Belki elinizde GS için farklı bir bios vardır diye düşündüm çünkü parayla satıyorlar biosu. Tekrar teşekürler ama bu bios benim işime yaramıyor.