selim29 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Aldığım RAM doğru mudur? Sipariş ettim çünkü. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 97,3 KB · Görüntüleme: 55 Ekran Görüntüsü (1).png 57,2 KB · Görüntüleme: 57
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Aralık 2020 #2 Uyumsuz olma ihtimali var. Çalışma garantisi verilemez. Artı 0 Eksi
KS KS selim29 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Uyumsuz olma ihtimali var. Çalışma garantisi verilemez. Genişletmek için tıkla... Umarım uyar yoksa 350 TL çöp genede vaktini ayırdığın için saol dostum. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Uyumsuz olma ihtimali var. Çalışma garantisi verilemez. Genişletmek için tıkla... Umarım uyar yoksa 350 TL çöp genede vaktini ayırdığın için saol dostum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 3 Aralık 2020 #4 Çöp olmaz 350 TL. Uyumsuz olursa vakit kaybetmeden iade edin. Artı 0 Eksi
KS KS selim29 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Çöp olmaz 350 TL. Uyumsuz olursa vakit kaybetmeden iade edin. Genişletmek için tıkla... RAM geldi taktım fakat ekran da sadece Casper yazısı var o şekilde kaldı. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Çöp olmaz 350 TL. Uyumsuz olursa vakit kaybetmeden iade edin. Genişletmek için tıkla... RAM geldi taktım fakat ekran da sadece Casper yazısı var o şekilde kaldı.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Aralık 2020 #6 Casper yazısında takılı kaldıysa sorun bellek uyumsuzluğu değildir. BIOS ayarları sıfırlanmış sanırım. BIOS ayarlarına girip Boot sıralamasından depolama birimini başa alın. Artı 0 Eksi
Casper yazısında takılı kaldıysa sorun bellek uyumsuzluğu değildir. BIOS ayarları sıfırlanmış sanırım. BIOS ayarlarına girip Boot sıralamasından depolama birimini başa alın.
KS KS selim29 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #7 Kayseri Mantısı dedi: Casper yazısında takılı kaldıysa sorun bellek uyumsuzluğu değildir. BIOS ayarları sıfırlanmış sanırım. BIOS ayarlarına girip Boot sıralamasından depolama birimini başa alın. Genişletmek için tıkla... Bios a girmiyo. Ve klavyede elektrik yoktu Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Casper yazısında takılı kaldıysa sorun bellek uyumsuzluğu değildir. BIOS ayarları sıfırlanmış sanırım. BIOS ayarlarına girip Boot sıralamasından depolama birimini başa alın. Genişletmek için tıkla... Bios a girmiyo. Ve klavyede elektrik yoktu
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Aralık 2020 #8 Yeni taktığınız belleği çıkartınca ne oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS selim29 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #9 Kayseri Mantısı dedi: Yeni taktığınız belleği çıkartınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... çalışıyodu Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Yeni taktığınız belleği çıkartınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... çalışıyodu
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Aralık 2020 #10 Uyumsuzluk sorunu diyebiliriz öyleyse herhalde. İşlemciyle temas eden pinlerde bir bozulma var mı? Artı 0 Eksi