Pegatron IPX41-D3 Isı Değerleri

BuzluViski

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar kendine reset atıyor. Ben ısıdan kaynaklanıyordur diye program indirip ısılara baktım. Anakartım çok ısınmış. 92-95 boştayken 98-100 oyundayken kendine reset atyor. Anakart ısısını nasıl düşürürüm? Markası konu baslıgında:

Bilgisayar Isı 1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart sıcaklığı normal. Sistemin reset atması işlemci sıcaklığından kaynaklanıyor. Termal macunu yenileyin ve temizlik yapın. Ayrıca önemli olan Aida64'ün sonuçları. Diğer programların sonuçlarını önemsemeyin.
Kardeşim 3 program anakart ısınmış diyor birtek aid64 işlemci sıcak gösteriyor anlamadım ?

Yardım edicek kimse yok herhalde günlerdir açık konu 1 kişi yazdı oda 4 program fotosu attım 3 ünde anakart 1 tanesinde işlemci sıcak gözüküyor.

Yardımlarınızı bekliyorum anakartımı nasıl soğutabilirim?

Hocam fanlarınızda bi sıkıntı yoksa bu kadar sıcak çalışması çok zor. Güç kaynağını ters takmış olabilir misiniz ? Güç kaynağı fanı alta gelicek şekilde takmalısınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı