Konuda anlatıldığı şekilde yaptım zaten anlatamıyor muyum? Her şeyi yaptım anlatıldığı gibi bios güncellemesi tamamlandı yani 3-4 tane üst üste bir şeyler geldi yanında done yazdı. Başka bir şey mi yazması lazım ? Bir arkadaş konu açmış /p /b... falan yazınca farklı bir ekran gelmesiyle ilgili bende de aynısı olmuştu onları yazmadım başladı flash falan bir şeyler yazdı done dedi bitti. Nasıl yapmam gerekiyor bundan farklı olarak ?
Ya bakın, tekrar söylüyorum dediğiniz şekilde olmuyor, şu "/p /b /...." falan yazınca uzunca bir yazı geliyor, press any key diyor. Basıyorum tekrar geliyor, basıyorum ondan sonra tekrar yazı yazma yerine atıyor. Dediğiniz şekil o uzun yazı geldikten sonra "/p" yapıp işlem sonrasında "/b" falan mı yapacağım?
Sırasıyla mı yoksa tek satıra mı yazacağım? Aynı satıra " AFUDOS IPXSB4M.ROM /P /B /N /C /E /K" yazdığımda uzunca yazı geliyor ve press any key diyor, tekrar tekrar yazıyorum bakın. Yanlış yaptığım şeyi söyler misiniz bana?
Düzenleme: Şu 2202'den daha yeni olan BIOS ile ilgili konuyu açtınız mı? Eğer açtıysanız onu deneyim bir de. Yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.