rynooox Yoctopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Bu anakartın BIOS pili dikey konumlandırılmış ve yeri çok tersime geliyor. Dar. Yeni pil aldım ama değiştiremiyorum.
Bu anakartın BIOS pili dikey konumlandırılmış ve yeri çok tersime geliyor. Dar. Yeni pil aldım ama değiştiremiyorum.
Mogwaii Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 404 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Dilersen CPU fanı sök. İşler daha kolay olur. Daha sonra bir pense veya karga burnuyla yerinden çıkartıp yeni pili takabilirsin. Artı 0 Eksi
Dilersen CPU fanı sök. İşler daha kolay olur. Daha sonra bir pense veya karga burnuyla yerinden çıkartıp yeni pili takabilirsin.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.954 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 Yanındaki metal muhtemelen onu tutuyor CPU fanı çıkarırsanız rahat edersiniz. Onun dışında onun önünde veya yanında mekanizması olması lazım birazcık kastırmayla kilidi çözülür. Artı 0 Eksi
Yanındaki metal muhtemelen onu tutuyor CPU fanı çıkarırsanız rahat edersiniz. Onun dışında onun önünde veya yanında mekanizması olması lazım birazcık kastırmayla kilidi çözülür.