Pegatron IPXSB-H61 Bios Güncellemesi Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umut Özdemir

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar @Murat5038 abimizin dediklerini yaptım fakat böyle oldu 2/3 dakika sürer demiş fakat hemen oldu videoda gördüğünüz üzere sizce güncellendimi yoksa olmadımı? Olmadıysa ne yapmam lazım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ah be abi durduk yere bir dünya masraf yaptım :( Crack kullanacağım artık, hiçte içime sinmiyor cracklı.

Abi bilgisayarla gelen ürün kurtarma diski var, onunla formatlayacağım bakalım olacak mı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar, aynı anakart mevcut bios güncellemesi yaparken bir hata yaptım sanırım şimdi pc açılmıyor. Yani hiç açılmıyor, Power tuşuna bastığımda fanlar çalışıyor hdd çalışıyor fakat kara ekran bios'a dahi giremiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Yaptığım işlemler:
Usb'den boot edip gelen ekranda afudos /oold.rom daha sonra afudos /iipxsb4m.rom
Hepsi bu, daha sonra yeniden başlattım kap kara ekran.

Güç kablosunu ve pili çıkarıp 10 dk bekledim nafile yardımlarınızı bekliyorum.

PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal
PEGATRON İPXSB-H61 Bios ve sürücü | Technopat Sosyal
Burada açıkca ne yapılacağını anlattım iyice okuyup yapacaksınız. Anakart modeliniz ve 4MB Bios çipiniz yoksa bunu yüklemeyiniz.

Usb'den boot edip gelen ekranda afudos /oold.rom daha sonra afudos /iipxsb4m.rom
Yanlış uygulama yapmışsınız bu yüzden bir bilgisayarcıya götürüp anakarta zarar gelmedi ise bios çipine yeniden bios yazılması gerekli. Zara geldi ise ANakart değişmesi gereklidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı