Pegatron IPXSB-H61 anakarta RX 560 4 GB takılır mı?

Hocam hatta piyango gibidir yazmıştı Recep Baltaş o mesajı bulmaya çalışıyorum bende. PSU 350 watt Everest marka ama değiştirebilirim yeterli olmazsa.

Doğru demiş anakart konusunda. Bu sırada 350 watt Everest mi? RX 560 75 watt tüketiyor muhtemelen yetecektir ama PSU kalitesiz olduğu için sorun çıkarma ihtimalide var. Onu da değiştirin derim.

Doğru demiş anakart konusunda. Bu sırada 350 watt Everest mi? RX 560 75 watt tüketiyor muhtemelen yetecektir ama PSU kalitesiz olduğu için sorun çıkarma ihtimalide var. Onu da değiştirin derim.
Gt 1030 kaç watt tüketiyor bilmiyorum ama sorun çıkarmamıştı. Tabi hiç olmazsa 400 watt bir psu ya da geçebilirim.

GT 1030 kaç watt tüketiyor bilmiyorum ama sorun çıkarmamıştı. Tabii hiç olmazsa 400 watt bir PSU'ya da geçebilirim.

DDR4 ise 20 watt, GDDR5 ise 30 watt tüketiyor. İsterseniz yeni bir konu açıp PSU önerisi isteyin.

Peki hocam teşekkür ederim. Önceliğim rx 560 almak. Yeni bir konu açıp psu önerisi isteyeceğim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Zamanında peder ilk nesil i5li sistem almıştı PSU Everestti çok iyi hatırlıyorum iki kere yandı. Kesinlikle değiştirin. O yıllarda kullanılan PSU lar kumar gibiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı