Pegatron ipxsb h61 anakarta SSD alsam açılış hızı ne kadar artar?

Yasin Koçak

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi anlamda iyi, bir yandan da kafamdan msi geçiyor ama benim verdiğim örnekteki zotac 1110 Mhz cpu, 6208 mhz belleğe sahip cpu frekansı daha iyi diye bununla ilgilendim. MSI için ne dersiniz? Bir de parca değişikliğinden sonra sistem şu olacak;
  • İntel i5 3450
  • 8 gb ram 1333 mhz
  • Sizin önerdiğiniz veya zotac ekran kartı
240 gb ssd bu sistemle Battlefield 4, Gta 5, Crysis 3, Call Of Duty Advanced warfare gibi oyunları ne derece oynarım? Teşekkür ederim.

Samsung evo ssd'yi öneririm. Kingstonlarda çok sık hata olabiliyor. Bende bir kingston var ve kullanamıyorum. Hızı 200 mb/s geçmiyor. Samsung evo aldım inanılmaz hızlı ve destek programını yükledikten sonra şu anda 8 sn'de açılıyor. Tavsiyem samsung evo series.

Samsung evo ssd'yi öneririm. Kingstonlarda çok sık hata olabiliyor. Bende bir kingston var ve kullanamıyorum. Hızı 200 mb/s geçmiyor. Samsung evo aldım inanılmaz hızlı ve destek programını yükledikten sonra şu anda 8 sn'de açılıyor. Tavsiyem samsung evo series.

Ben Corsair 240 gb düsunuyorum birazdan gideceğim vatana ama kafama takıldı bu benim casper kasaya bu anakart uyar mı? Bu arada asus alacağım kasa micro atx galiba.

casper1.jpg

Anakart dedim pardon ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı