Pegatron IPXSB-H61 BIOS Güncelleme

Öncelikle konuyu hortlattığım için özür dilerim, sanırsam anakartın değiştirilmesini gerektiğini söylemişsiniz, eğer 2 dakikanız varsa; imzamda yazan sisteme RX 570 ekran kartı ve 80+ PSU alsam çalışır mı? Çalışması için neler yapmam gerekir? Mesela RDR2'de kaç FPS alırım? Eğer bu anakartla olmaz derseniz nasıl bir anakartı almam gerekir şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekran kartı yerine sisteminizi ilk güncellemeniz lazım. Anakart, İşlemci, RAM değişecek. PSU zaten değişecek 250w ile ekran kartı alırsanız yetersiz gelir. Bu değişimler için yeni konu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum bütçeniz varsa.

İyi günler, Pegatron IPXSB H1 anakartımın BIOS sürümü eskiydi, sitede bulup, aynı anlatılan şekilde yapmama rağmen, ekran karıncalı oldu ve bilgisayar Windows logosuna kadar açılıp yeniden başlıyor, lütfen yardım edin.

@AhmetErdgn kardeşim bilinmedik ya da eski anakartlarınızı özellelliklede Pegatron, IPXSB h serilerinden veya herhangi ucuz, iş bilgisayarı olarak geçen PC anakartlarınızı güncellerken iyi araştırın yoksa en ufak hata da bile anakartınız çöp olabilir. Zaten onu öyle bir ayarlıyorlar ki sana donanım güncelleme yapmaya fırsat bırakmıyorlar ya kendi eceliyle yada en ufak hataya çöp oluyor.

Son düzenleme:
bios sürümü ne güncelleme yaptınızmı 3770 kullanmak için

peki 2202 versiyonunu yükleyince pci-e 3.0 çalışıyormu ve 3. nesil işlemci desteği geliyormu acaba ?
Güncelle çok sıkıntılı o anakartta, en sonunda bozuldu zaten yeni sistem topladım, kısa süre elden çıkartın bence anakartı

Güncelle çok sıkıntılı o anakartta, en sonunda bozuldu zaten yeni sistem topladım, kısa süre elden çıkartın bence anakartı
2206 güncellemesini yaptım fakat 2202 olarak gözüküyor ancak pci-e 3.0 olan rx 470 kartımı çalıştırdı şimdi kafamdaki tek soru 3. nesil desteği geldimi
birde aida64 ile max ram kapasitesi 16 gb gözüküyor başka sitede max 8 diyor acaba hangisi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…