Ne kadar ucuz senin için o kadar iyi ise tabii ki 2.el alman daha iyi olur. Aslında takıntılı değilsen soğutucu olayına da çok takılma bence. Ancak bunların arasından almak istiyorsan Kingston'u alabilirsin fiyatı uygun gibi geldi bana.
Bilgisayar 2011 üretimi bir PC maksimum 1333mhz kaldırıyor hız farkı olmadıkça başka markaya marka parası ödemek saçma geliyor. Soğutma olursa iyi olur ama çokda zorlamaya gerek yok, + soğutuculu diye seçmedim ki ben bunu ucuz diye seçtim tavsiyen varsa link olarak atarsan bakabilirim amaç şu elimde kalmasın düzgün ve performanslı çalışsın ama bunu yaparkende kazık yemeyim. Sonuçta PC'yi oynarken altı üstü CSGO LOL oynancak ondada pc kasmasın yani Bu arada bir sorum olacak elixir ram kullanıyorum ama single mod mu yoksa 2x mi olduğunu bilmiyorum. Birde son bir sorum olacak tekli 8gb takmakla 2 tane 8 gb takmanın farklı olcanı zannetmiyorum kapasite meselesi filan mı bu? 8gb lık takılır 2 tane gibi bir mantıkla daha fazla performans alasım var yoksa
Ne kadar ucuz senin için o kadar iyi ise tabii ki 2.el alman daha iyi olur. Aslında takıntılı değilsen soğutucu olayına da çok takılma bence. Ancak bunların arasından almak istiyorsan Kingston'u alabilirsin fiyatı uygun gibi geldi bana.
Anakart max 8 GB destekliyor. 2x4'lük takarsan çok az bir miktar da olsa performans artışı olur. Kendim bir tavsiye yapamayacağım şu an araştıracak kadar müsait değilim.
Tamamdır teşekkürler, diğer arkadaşlardan link ile ram tavsiyesi almaya devam ediyorum o zaman bilgisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim ufak bir araştırmayla.
Herhangi bir tavsiye olmaz ise; Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram
almak zorunda kalacağım var mı başka tavsiye?