Pegatron IPXSB-H61 sistemi en iyi nasıl değerlendirebilirim ?

Bu sistem daha ne kadar dayanır?

• Oy verenlerin toplamı
    12

KAN23

Hectopat
Daha fazla  
-Casper Nirvana kasa (boyutu küçük Y34xD42x17) sadece egzoz fanı var 80mm ve işlemci fanı 80mm
-Radeon HD6750 1GB 128 Bit ekran k.
-Pegatron ipxsb-h61 anakart (mini itx)
-İntel İ7-2600 3.4 Ghz 8mb cache işlemci
-1TB HDD Samsung
-DWD-RW
-6GB (4gbx2gb)DDR3 RAM 1333 mhz dual kasada 2 slot var.
-PSU galiba max 450 wat

• Bu sistemi nasıl değerlendirebilirim. Ekran kartı yükseltilebilirmi?
  • Ram yükseltilebilir mi?
  • PSU yeter mi?
  • GTA5 pc ye gelince oynatabilir bir sisteme çevrilebilirmi?
  • Sistem işe yaramaz diyorsanız parçaları nerede kaça gider istanbulda? Parçaların değerleri nedir ? (Online şekilde değil. 2.el alan yerler olarak.)

Kasa alalı yaklaşık 4 yıllık olucak. Sıkıntı olmadı hiç sadece ekran kartı fanı sıkıntılı oluyordu dönmüyordu yağlayınca düzeliyor. Bakımını yapıyorum hız konusunda sıkıntı yok. BF3 High da oynatıyor. BF4 te medium. Kasa malum casper ısınma problemide var. Ama parçaları ayrı ayrı satmayı düşünüyorum casper kasayı kim ne yapsın?
Sistem ne kadar daha kullanılır? Tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi bilgisayarı(kısayol değil.) sağ tıklayarak özellikler kısmından sistemi puanlayabilirsiniz. Anakart kaç MHz? Ram'in gb boyutunu arttırabilirsin fakat anakartın kaç MHz destekliyor? PSU yeterli watt'ı arttırmak için yeni bir güç kaynağı alabilirsin. GTA 5'in sistem özellikleri açıklandı bak ama şöyle söyleyeyim rahatlıkla kaldırır fakat ekran kartı zorlanıp fps düşebilir.

GTA V' in sistem gereksinimlerine nerden bakabilirim gerçek olana ?

Doğru hala resmi yayınlanmadı ve rockstar'ın sitesinden şu anda göremiyorum.Sence resmi olarak ne zaman açıklarlar?
GTA V' in sistem gereksinimlerine nerden bakabilirim gerçek olana ?
Gerçek olanı şu an yok yani resmi olmayan bilgiler verildi şu an size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…