Pegatron P023 BIOS nasıl güncellenir?

@Ardawai bir dakika hocam dosyayı kendi bilgisayarımda çalıştırmayı deniyorum.

@Ardawai bu dosyayı MS-DOS üzerinde çalıştıracaksınız.
Yanıt bekliyorum hocam.

@Ardawai bir dakika hocam dosyayı kendi bilgisayarımda çalıştırmayı deniyorum.

@Ardawai bu dosyayı MS-DOS üzerinde çalıştıracaksınız.
Hocam pek anlamıyorum da indirme linki varsa atabilir misiniz? pek bu tarz şeyleri bilmiyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bilgisayarımın hangi model olduğunu bilmiyorum nereden öğrenebilirim? Linux ile mi geldi bilmiyorum.
Cihazın kasasında yazması lazım altında bir yerlerde.

@Ardawai geç saatte gördüm özür diliyorum. Diğer konudaki bağlantısını attığınız konudaki sistem bilgilerini gözlemleyerek o BIOS sürümünün sizin bilgisayarınıza uymayacağını farkettim. İyi ki atamamışsınız da denilebilir. Yani bu da en baştaki mesajımı destekliyor.
Maalesef Grundig için BIOS güncellemesi bulunmuyor.

Bu arada söylemiş miydim bilmiyorum ama. işlemciyi kullanabiliyorum bios güncellemeden, tek sorunum var ki @Jack İşte İşlemcim 3700mhz olmuyor 3491 de kalıyor & 3.50 3.60 3.65 ghzları göremiyorum 3.48 de takılı full benchmark testi olsun, oyunlarda olsun, sorun nedir? bilgisayarı kurcaladım bununla ilgili format atsam düzelir mi?.

@Jack İşte

Son düzenleme:
@Ardawai format ile düzelmez. BIOS'un GHz ve MHz sınırı olabilir.

@Ardawai format ile düzelmez. BIOS'un GHz ve MHz sınırı olabilir.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? bilgisayarcıya götürsem yapamaz mı.
Bilgisayar boştayken örnek vereyim görev yöneticisinde sürekli ghz'ı takip ettiğimde 3.48 hep
ara sıra 3.50 3.60'ı gördüm ama oyun testlerinde 3.48 takılı.. anlamıyorum neden 3.48?

@Ardawai bir dakika size bir rehber atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…