Pejo 206 alınır mı?

• Konuyu başlatan m33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 22.326
Bence alınmaz. Arkadaşımın vardı, 50 km ile giderken kaza yaptı ve araba pert oldu saçma bir şekilde. Çok güvenli bir araç değil, çok rahat bir araç da değil. Şahsen tavsiye etmem.

Pejo'nun en harika arabası 2000 ve üzeri 406'dır. Ne sıfır arabalar sürdüm 2000 model 406'mın tadını hiç birinden alamadım. Rahatlıksa rahatlık, sağlamlıksa sağlamlık, yakışıklılıksa yakışıklılık, ekonomiklikse ekonomiklik. Bastın mı da giden cinsten. Ama genel tavsiyem şu ara araba almaman yönünde.

Seçimlerden sonra düşer mi acaba fiyatları? Honda Civic'leri de seviyorum ama parçaları pahalı ve baya yakıt tüketiyor diye duydum. Fiat'lara bulaşmak istemiyorum.

Seçimlerden sonra düşer mi acaba fiyatları? Honda Civic'leri de seviyorum ama parçaları pahalı ve baya yakıt tüketiyor diye duydum. Fiat'lara bulaşmak istemiyorum.

Parça fiyatları Pejo'dan daha ucuz. Efsane kasa Corolla'ya da bakabilirsin. O arabaların değerini sadece kullananlar bilir.

En iyisi Mercedes Station Wagon . 1990 ve üstü temiz bitane denk getirebilirsen getir. Yok ateşlemiymiş zatmış zurtmuş sıkıntısı çıkmaz. Gemi gibi araba maaşallah. Allah nasip ederse bizde düşünüyoruz bitane.

Eski Peugeot 206 lar genelde modifiye sevenlerin tercih ettiği bir araç , parçaları nispeten ucuz. 20,000 dediğin için böyle söyledim. Onun dışında Alman veya Uzakdoğu modellerini tercih etmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı