Pembe Razer kulaklık alınır mı?

Sendurmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600
Sizce pembe kulaklık alınır mı? Setup klasik siyah.
Bütçe 4K bandında Razer Barracuda bu fiyata çok iyi duruyor ama pembe olduğu için arada kaldım :D.
Olmaz ise Logitech G435 düşünüyorum ama Barracuda çok daha iyi duruyor, sizce?

Sizce pembe kulaklık alınır mı? Setup klasik siyah.
Bütçe 4K bandında Razer Barracuda bu fiyata çok iyi duruyor ama pembe olduğu için arada kaldım :D.
Olmaz ise Logitech G435 düşünüyorum ama Barracuda çok daha iyi duruyor, sizce?

G435 uzun bir süre kullandım. İlk aldığım zamanlarda tavsiye ettim ama şuanda tavsiye etmiyorum. Kulaktaki oturuşu ve hissiyatı oldukça rahat fakat bir kaç problem yaşadım.
1. Harici bir software supportu yok.
2. Şarjı azalınca arada sırada bildirim veriyor ve o sırada competitive bir oyun oynuyorsan canını sıkabilir. Bir de neye göre bildirim verdiğini anlamıyorsun yani ben anlayamadım açıkçası.
3. Mikrofon kalitesi o fiyata göre bence baya başarısız.

Hyperx Cloud 2 aldım memnunum. Razer kulak pembe de olsa kullanabilirsin. Evde bir tek sen göreceksen ve takıntın yoksa al geç derim. Ayrıca bir makarası olur eğlenceli olabilir.

G435 uzun bir süre kullandım. İlk aldığım zamanlarda tavsiye ettim ama şu anda tavsiye etmiyorum. Kulaktaki oturuşu ve hissiyatı oldukça rahat fakat birkaç problem yaşadım.
1. Harici bir software Support'u yok.
2. Şarjı azalınca arada sırada bildirim veriyor ve o sırada competitive bir oyun oynuyorsan canını sıkabilir. Bir de neye göre bildirim verdiğini anlamıyorsun yani ben anlayamadım açıkçası.
3. Mikrofon kalitesi o fiyata göre bence bayağı başarısız.

HyperX Cloud 2 aldım memnunum. Razer kulak pembe de olsa kullanabilirsin. Evde bir tek sen göreceksen ve takıntın yoksa al geç derim. Ayrıca bir makarası olur eğlenceli olabilir.

Aynı senin gibi düşündüm bir evde ben görüyorum ama kamera açtığımda makara olacak :D, muhtemelen alıp boyamayı deneyeceğim, HyperX'de baktım ama kablosuz daha çok cezbetti, sağ olasın.

Aynı senin gibi düşündüm bir evde ben görüyorum ama kamera açtığımda makara olacak :D, muhtemelen alıp boyamayı deneyeceğim, HyperX'de baktım ama kablosuz daha çok cezbetti, sağ olasın.
Cloud 2 Kablosuz enfes, açıkçası bayıldım. Mikrofondan kulağına gecikmesiz anlık olarak ses vermesi beni tav etti. Tee lisede G430 kullanıyordum kedim kabloyu yiyene kadar onda da bu mikrofon özelliği vardı eski günlerime döndürdü. Düşünürsen Cloud 2 kablosuz alabilirsin. Arayüzü de keyifli, şarjı felaket gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı