Pençe-şimşek harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu

Kaynak yok. Ama böyle bir şey var. Nereden öğrendiğimi hatırlayamıyorum. Ama Kürtler olmasaydı Çanakkale "Zaferi" diye bir şey de olmazdı. Bunu bilesin.
Kaynak yoksa böyle bir şey var diyemeyiz. Kürtler zaten toplumumuzda değer görüyor ve birçok Kürt kökenli sanatçı, siyasetçi, mevcut. Her Kürt dağ başında terörist olmuyor, silah satıp bölücülük yapmaya çalışan ABD'ye uyulmamalı.

Aklıma bu sahneyi getirdiniz hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Teröre lanet olsun!

Kürtlerin yarısından fazlasının P*k'lı olması artık bana normal geliyor. Sizler aslında bir soykırımı hak ediyorsunuz. Tabi biz diğer ülkeler gibi olmadığımız için böyle sesiniz çıkabiliyor. En yakın zamanda sizinde sonunuz gelecek ve hayali kürdistan olanın mekanı kabristan olur bunu da unutma.

Zaten vereceği desteği veriyor. Biz o toğrağı verince her şey bitecek mi zannediyorsun? Adamlar terör devleti kurmak istiyor o devlet kurulunca Türkiye sınırda hep taciz edilecek Hakkari'de yaşayanların bir güvenliği kalmayacak bundan ne anlıyorsun? Savaş bilimle oluyor diyorsun adamlar sınırda terör devleti kurmak istiyor diyorum bilim diyorsun

Esadı tınlayan yok Rusya'nın iti o güvenli bölge dediğin yer artık Türk toprağıdır. Medyaya yansıtılan amaç o dur. Güvenli bölge oluşturulup mülteciler yerleşecek falan. Suriye de çok şehit verdik. Kılıç hakkı diye bir kavram vardır. Orası artık bizimdir. 10 yıla kalmaz Türk toprakları genişleyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…