Çözüldü Pencere açtığımda masaüstü uygulamaları görünmez oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KeremDestanl

Centipat

Fotoğraflarda görüldüğü üzere hangi pencere açılırsa açılsın küçük bir pencere halindeyken bile masaüstü uygulamalarımı göremiyorum.
Masaüstünü göster seçeneğine basmadığım sürece de uygulamalar görünmemeye devam ediyor. Ayrıca yine başka bir fotoğrafta belirttim uygulamalardan birini basılı tutup sürüklerken görünüveriyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 15856938212436937838128843979766.jpg
    1.008,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Maalesef denedim ve hiçbir şey değişmedi. Yine de teşekkür ederim.
Böyle bir sorun yaşayan olur mu bilmiyorum ama az önce Advanced System Care kullanarak sorunu çözebildim.
Programın üst kısmında bulunan alet çantası özelliğinde Windows düzeltici sekmesinş kullandım. Yapışkan notlarla alakalı olduğunu söyledi ve düzelt dediğimde sorun çözüldü.

Belki yardımcı olabilir. Pek bir şey bulamadım.

Maalesef denedim ve hiçbir şey değişmedi. Yine de teşekkür ederim.
Böyle bir sorun yaşayan olur mu bilmiyorum ama az önce Advanced System Care kullanarak sorunu çözebildim.
Programın üst kısmında bulunan alet çantası özelliğinde Windows düzeltici sekmesinş kullandım. Yapışkan notlarla alakalı olduğunu söyledi ve düzelt dediğimde sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…