Pencere içinde pencere modunda dizi izleme

LiteraryLucky

Kilopat
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Google Chrome tarayıcısının picture in picture uzantısını kullanarak tarayıcıda açmış olduğum YouTube videolarını herhangi bir oyuna girdiğimde ekranımda dilediğim yeri belirleyerek izleyebiliyorum. Bunu genel olarak hayatta kalma oyunlarında sıkıcı işler yaparken kullanıyorum.

Ancak internet üzerinden film veya dizi izlemek istediğim zaman bu uzantı çalışmıyor. Bildiğiniz her ortamda çalışabilen bir uzantı veya bir program var mı?

Google Chrome tarayıcısının picture in picture uzantısını kullanarak tarayıcıda açmış olduğum YouTube videolarını herhangi bir oyuna girdiğimde ekranımda dilediğim yeri belirleyerek izleyebiliyorum. Bunu genel olarak hayatta kalma oyunlarında sıkıcı işler yaparken kullanıyorum.

Ancak internet üzerinden film veya dizi izlemek istediğim zaman bu uzantı çalışmıyor. Bildiğiniz her ortamda çalışabilen bir uzantı veya bir program var mı?
Operayı deniyebilirsiniz. İçinde dahili olarak geliyor bu özellik.

Şu işine yarabilir. Her uygulamada kullanılıyor. Programı iyice kurcalayınca fark ettim. İnternet gezginini alta atınca küçük ekrandaki görüntü donuyor.

Eğer internet gezginini alta atmazsanız ama mesela başka bir uygulama açarsanız yine görüntü akıyor. Yani eğer ki görüntü kaynağını görev çubuğuna indirmezseniz çalışıyor.

Yani misal video oynatıcısından bir film açtınız ve bunu uyguladınız. Eğer video player'ı görev çubuğuna indirmez arkada tutarsanız yine çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı