Pencere yöneticisini nasıl yapılandırabilirim?

Makaleler
22
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323
İşlemci: i5-10300H
Ekran kartı: GTX 1650
RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop
Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ
Meslek
Öğrenci

1644958434942-png.1306353.png

Ayrıca hocam bu şekilde nasıl yapıldığını detaylıca anlattığınız bir rehber yapar mısınız?
Belki rehbere bakarak ileride wm özelleştiririm. Şu anlık GNOME ile idare ediyorum. 🙁

Son düzenleyen: Moderatör:
1644958434942-png.1306353.png

Ayrıca hocam bu şekilde nasıl yapıldığını detaylıca anlattığınız bir rehber yapar mısınız?
Belki rehbere bakarak ileride wm özelleştiririm. Şu anlık GNOME ile idare ediyorum. 🙁
Dwm c ile özelleştiriliyor. İnternetten de hazır config alabilirsiniz. Mesela benim çaldığım config:

Dwm C ile özelleştiriliyor. İnternetten de hazır Config alabilirsiniz. Mesela benim çaldığım Config:

Nasıl yapılacağını bir kere görmem gerek. Arkası gelir zaten.

Nasıl yapılacağını bir kere görmem gerek. Arkası gelir zaten.
Kendi configim icin soyleyeyim, gerekli dependencyleri bir de benimki icin gerekli olan Imlib2'yi kuruyorsun. Sonra benim kullandigim Iosevka Nerd Font ve Hack Nerd Font fontlarini kuruyorsun, sonra oradaki "Makefile" iceren her klasor icinde sudo make clean install calistiriyorsun.

Kendi Config'im icin soyleyeyim, gerekli dependencyleri bir de benimki icin gerekli olan ımlib2'yi kuruyorsun. Sonra benim kullandigim iOSevka nerd font ve hack nerd font fontlarini kuruyorsun, sonra oradaki "makefile" iceren her klasor icinde sudo make clean install calistiriyorsun.
Kurmaktan bahsetmiyor yalnız, ayarlamaktan bahsediyor. Kurmayı herkes yapar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı