Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 1 Ekim 2021 #11 SS Erwin Rommel dedi: Ekran boyutu azalsa bile görüntü aynı şekil geliyor. Yanlış mı düşünüyorum ? Genişletmek için tıkla... Ben çözünürlük de azalıyordur diye düşündüm.
SS Erwin Rommel dedi: Ekran boyutu azalsa bile görüntü aynı şekil geliyor. Yanlış mı düşünüyorum ? Genişletmek için tıkla... Ben çözünürlük de azalıyordur diye düşündüm.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.427 Makaleler 3 Çözümler 58 1 Ekim 2021 #12 Yekta Croft dedi: Ben çözünürlük de azalıyordur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dediğine göre çözünürlüğe ellemiyor, sadece ekran boyutunu düşürüyor. Çözünürlük aynı kalıyor. Arkadaş eksik söylediyse bilmiyorum.
Yekta Croft dedi: Ben çözünürlük de azalıyordur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dediğine göre çözünürlüğe ellemiyor, sadece ekran boyutunu düşürüyor. Çözünürlük aynı kalıyor. Arkadaş eksik söylediyse bilmiyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 1 Ekim 2021 #13 SS Erwin Rommel dedi: Arkadaş dediğine göre çözünürlüğe ellemiyor, sadece ekran boyutunu düşürüyor. Çözünürlük aynı kalıyor. Arkadaş eksik söylediyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pencereli moda alınca oyunda çözünürlüğü nasıl ayarlarsan pencere boyutu da ona göre değişiyor. O yüzden sanmıyorum, çözünürlük aynı değildir. Arkadaş da ayarlara girip söylerse tabi iyi olur merak ettim.
SS Erwin Rommel dedi: Arkadaş dediğine göre çözünürlüğe ellemiyor, sadece ekran boyutunu düşürüyor. Çözünürlük aynı kalıyor. Arkadaş eksik söylediyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pencereli moda alınca oyunda çözünürlüğü nasıl ayarlarsan pencere boyutu da ona göre değişiyor. O yüzden sanmıyorum, çözünürlük aynı değildir. Arkadaş da ayarlara girip söylerse tabi iyi olur merak ettim.
DeveloperKid_0 Picopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #14 SS Erwin Rommel dedi: Arkadaş dediğine göre çözünürlüğe ellemiyor, sadece ekran boyutunu düşürüyor. Çözünürlük aynı kalıyor. Arkadaş eksik söylediyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama yine de kapladığı pixeller düşüyor bu sayedede FPS artmış olabilir mi?
SS Erwin Rommel dedi: Arkadaş dediğine göre çözünürlüğe ellemiyor, sadece ekran boyutunu düşürüyor. Çözünürlük aynı kalıyor. Arkadaş eksik söylediyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama yine de kapladığı pixeller düşüyor bu sayedede FPS artmış olabilir mi?
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 1 Ekim 2021 #15 Oldukça normal bir durum, çözünürlük düşerse CPU ve GPU'nun işlemesi gereken veri de düşer dolayısıyla daha fazla FPS alırsın.
Oldukça normal bir durum, çözünürlük düşerse CPU ve GPU'nun işlemesi gereken veri de düşer dolayısıyla daha fazla FPS alırsın.
DeveloperKid_0 Picopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #16 NeoXLR dedi: Oldukça normal bir durum, çözünürlük düşerse CPU ve GPU'nun işlemesi gereken veri de düşer dolayısıyla daha fazla FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum bayağı verimliymiş bu durum.
NeoXLR dedi: Oldukça normal bir durum, çözünürlük düşerse CPU ve GPU'nun işlemesi gereken veri de düşer dolayısıyla daha fazla FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum bayağı verimliymiş bu durum.