Penis ameliyatı olmak sorun yaratır mı?

417496

Hectopat
İyi günler, aşırı erken boşalma sorunum var. Doktorla bu konuyu konuştum. Bana geçici çözüm için sprey vs yazdı. Kalıcı çözümde var dedi ama ne diye sormadım. İnternetten araştırdım. Penisteki sinirlerin bir kısmını ameliyat ile alıyorlarmış. Daha önce bu tür ameliyat olan var mı? Çünkü gerçekten ameliyat olduğuma değer mi bilmiyorum. Doktorlara da artık güvenim kalmadı. Adamlar eczanelerle anlaşmalı iş yapıyorlar. Bu yüzden 300 liralık ilaca 800 lira verdim. Detaya girmeyeceğim. Bu konuyu sonra bakanlığa taşıyacağım.

İyi günler, aşırı erken boşalma sorunum var. Doktorla bu konuyu konuştum. Bana geçici çözüm için sprey vs yazdı. Kalıcı çözümde var dedi ama ne diye sormadım. İnternetten araştırdım. Penisteki sinirlerin bir kısmını ameliyat ile alıyorlarmış. Daha önce bu tür ameliyat olan var mı? Çünkü gerçekten ameliyat olduğuma değer mi bilmiyorum. Doktorlara da artık güvenim kalmadı. Adamlar eczanelerle anlaşmalı iş yapıyorlar. Bu yüzden 300 liralık ilaca 800 lira verdim. Detaya girmeyeceğim. Bu konuyu sonra bakanlığa taşıyacağım.
Macun ve sprey kullanın. Bunun üstüne rötar prezervatif kullanın. Yarım saatten fazla götürür 1 saate yaklaşır. Babaanneni düşünürsen hele bitmez hiç.

İyi bir doktora danış. Bu iş buradan olmaz dostum. Üniversite hastanesine gidebilirsin.

E bu sefer hiç gelmezse ya kısır olursan bu sefer ne olacak?
Hem konu sahibinin sağlık sorununa hahaha atıp dalga geç, hem de gelip doğruluğu olmayan bir cümle kur. Kısırlık testisler ile alakalıdır sinirler ile alakalı değil, erken olmasının sebebi sinirler ile alakalı olabilir ama kısırlığa asla neden olmaz.

Hem konu sahibinin sağlık sorununa hahaha atıp dalga geç, hem de gelip doğruluğu olmayan bir cümle kur. Kısırlık testisler ile alakalıdır sinirler ile alakalı değil, erken olmasının sebebi sinirler ile alakalı olabilir ama kısırlığa asla neden olmaz.
Kâle almıyorum bu tipleri. Fark ettiyseniz konunun içinde "bu ameliyatı olan var mı?" Dedim. Varsa çıkıp evet kardeşim ben oldum. Bak bunu yaşadım. Böyle etkisi oldu der. Ama bizim millet yapıcı olmak nedir bilmediği için olayı dalgaya vuruyor.

Doktora sormayıp internetten araştırmak da iyiymiş. Önce doktora danışın.
Cümleyi okuyup anlamamak da iyiymiş. Bu ameliyatı olan var mı dedim. Amacım o kişiden bilgi almak. Olmayan arkadaşlar da fikir belirtsin ama sadece fikir.

E bu sefer hiç gelmezse ya kısır olursan bu sefer ne olacak?
Sana giren çıkan var mı? Yoksa önemsiz bir soru. Hepinize tek tek cevap vermek isterim ama işteyim. Konuyu da anlayın bir zahmet. Ameliyat olan bir arkadaştan yardım istedim. Ne yaşadın bu ameliyatı olup diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı