Penis başında leke

19ygz80

Femtopat
Daha fazla  
Fotoğraf atsam ayıp olur herhalde. Penisimin baş kısmında mor, pembe ortası bir renkte leke var. Yeni çıkmadı. Hiçbir kaşıntı yok, şişlik yok, acı yok. Mantar olabilir mi diye düşünüyorum. İnternette baktım hiçbir örneği yok bendeki durumun. Bayağı nadir görülen bir şey herhalde. Yakın zamanda ürolojiye gideceğim. Bu leke neden olabilir, nasıl geçer yardımcı olur musunuz?

Kuvvetle muhtemel doğum lekesi veya eskiden kalma bir yara izi olabilir. Ancak mutlaka üroloji randevusu alın. Zaten muayenede anlaşılacaktır. Leke şeklinde mi sadece yoksa ciltten kabarıklık mevcut mu?
Hayır hiç kabarıklık yok, pürüzsüz. Deri soyulmuş gibi aynı ama soyulma da değil.

Fotoğraf atsam ayıp olur herhalde. Penisimin baş kısmında mor, pembe ortası bir renkte leke var. Yeni çıkmadı. Hiçbir kaşıntı yok, şişlik yok, acı yok. Mantar olabilir mi diye düşünüyorum. İnternette baktım hiçbir örneği yok bendeki durumun. Bayağı nadir görülen bir şey herhalde. Yakın zamanda ürolojiye gideceğim. Bu leke neden olabilir, nasıl geçer yardımcı olur musunuz?
Görsel atın yardımcı olalım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı