Penis kılları nasıl alınmalı?

Makineyle almak en iyisi. 0 almayacak ama çok da kötü almayacak. Jiletle alma ben ara sıra jiletle alıyorum ilk zamanlar baloncuk gibi şeyler çıkmıştı. Sonra hiç çıkmadı.

3 4 yıldır katur kutur jiletle alıyorum ilk başlarda krem denedim en kötü şey hem kokuyor hem almıyor jiletlede 2 defa kestik enseyi ama ben kuru alıyorum bunu söylediğimde herkes bir ters bakıyordu ilk başlarda jilet acıtır ama sonradan kağıt keser gibi almaya başlarsın hem hızlı hem rahat tertemiz.

3 4 yıldır katur kutur jiletle alıyorum ilk başlarda krem denedim en kötü şey hem kokuyor hem almıyor jiletlede 2 defa kestik enseyi ama ben kuru alıyorum bunu söylediğimde herkes bir ters bakıyordu ilk başlarda jilet acıtır ama sonradan kağıt keser gibi almaya başlarsın hem hızlı hem rahat tertemiz.
Ben de jilet alayım.

Alerjin olduğunu bilmiyorsan bir kereye mahsus krem kullan. İlk öyle alıyordum ben sonra jilete geçtim.

Jilet için de sabun ile köpürt ve nazikçe al. İlk seferlerinde kesebilirsin ama sonra elin alışır. Permatik kullanma bence git düz jilet kullan çünkü permatik tıkanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı