Penis sivilcesi/siğili

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Merhabalar. Technopat'ı her konuda alaklı bulduğum için buraya böyle bir başlık atıyorum. Sorun ise konu silinebilir. Bir kaç makale okudum ancak tam benle aynı dert değil. 3 gündür cinsel organımın üzerinde sivilce gibi ancak daha beyaz ve daha büyük bir nokta/kabarcık belirdi. Siğil yaşamıştım farklı uzuvlarımda ancak siğile benzemiyor. Herhangi bir cinsel birliktelik yaşamadım. Okuduğum makalelerin %80inde cinsel ilişkiden bulaşır yazıyor. Sorum ise doktora gitmeden önce yapabileceğim bir adım var mı ? Doğal ve basit bir yöntem ? Ayrıca dokunduğum zaman acı veren türden bir nokta. Teşekkürler.

Benimde başıma gelmişti ona benzer bir şey, fakat benim ki çok küçüktü doktora gitmeden kendim halletmiştim (y)

Benim de başıma geldi. Sıcaklıktan diye düşündüm ve ortamı soğuttum biraz. 2 tane vardı biri daha büyük aynı sivilce gibi. İki gün sonra ikisi de küçülmeye başladı ama hava sıcaklaşınca daha da yine büyüdüler sonra yanlışlıkla sıktım ama istemeden oldu. Aynen sivilce gibi içinden sıvı çıktı sonra kayboldular.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı