Pentagon Resmi Olarak UFO Görüntüleri Paylaştı

Sakin ol şampiyon. Ağzımdan uzaylı adına tek bir harf bile çıkmamışken kendi kendine atarlanmışsın :D
Söylediğim sadece bu video için de değildi. Genel olarak UFO videoları böyle.

Bende sadece sana özel yazmadım. bkz "Başka forumda da yok tost makinesi yok 144p gibi yorumlar gördüm fazlaca "

Evet çoğu sahte fakat gerçekliği kanıtlanmış çok video var.
Kim kanıtlamış? Bilim camiası tarafından kanıtlanmamış hiçbir şekilde. Bunları araştıran SETI var, herhangi bir kanıt bulmuş değil şimdiye kadar. Pentagon'un kabul etmesi önemli bir gelişme ama.

Bu haber eski değil mi? Aylar öncesinde de twitter sayfalarında ve youtube kanallarında bahsi geçmişti. Neden yeniymiş gibi servis ediliyor anlamadım. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu haber eski değil mi?
Video 2017 yılında New York Times tarafından sızdırıldı. Yeni olarak bahsedilen durum Pentagon'un bu görüntüleri kabul etmesi.

@hahaxd Şimdiye kadar kanıtlanmış herhangi bir UFO videosu yok, genel olarak komplo teorisyenlerinin ortaya attığı safsatalar. Yine diyorum UFO demek uzaylı demek değildir.
Şöyle bir sıkıntı var bu UFO'ların diğer galaksilerden gelme ihtimalleri çok uzun sürecek bir işlem. Işık hızında gitseler bile sadece Samanyolu galaksisinden çıkmaları 100 bin yılı buluyor. Bize güneşten sonra en yakın yıldız olan Proxima Centauri'ye gitmek bile 2.5 milyon yılı buluyor.

Bu UFO'lar bu mesafeyi nasıl katediyor o bir muamma.

UFO ne demek tanımlanamayan nesne demek, ne olduğunu bilmiyoruz. Elbette uzaylı araçları olma ihtimali var. Çıkıp kesin olarak uzaylı var diyemiyoruz ama. Evrende yalnız olmadığımız neredeyse kesin gibi ama şu an günümüzde net olarak var olduklarını kesin olarak ne biliyoruz ne de elimizde yeterli kanıtlar var.

Yeterli kanıt olsaydı bunu saklamak için bir nedenleri olacağını sanmıyorum, Pentagon'un açıklaması da şeffaflık açısından iyi olmuş. Umarım NASA ve diğer ülkelerde elinde bu tür bilgiler varsa açıklamaları iyi olur. İnsan yalnız olmayı istemediği için sürekli bu tür videoları uzaylılara bağlamaya hevesli. Ben uzaylı ihtimalini reddetmiyorum, elimizdeki verilerle şu an uzaylılar var diyemeyiz, yeterli kanıtlar mevcut değil maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı