Pentagon Resmi Olarak UFO Görüntüleri Paylaştı

Twitter'de shop yalan falan diyen troller görmüştüm,PENTAGON CIA gibi kurumlar yıllardır bu tür olaylar gözlemliyor dünya üzerindeki Tunguska olayını bile açığa kavuşturmadılar bu gibi olayları gizlemeleri, 51.bölgenin hala gizemini koruması gibi olaylar bu işlerin ciddiyetini gösteriyor.Bu varlıklar insanoğlundan güçlü teknolojiye sahipse Dünya tehlike altında demektir.Dalga geçecekler mutlaka olur ama bu şeyler filmlerde kaldı ciddi bir istila vb. şeylerle karşılaşabiliriz ki insanoğlu evreni daha çözebilmiş değil.
İlk duydugumda heycanlandım ama UFO tanımlanamayan uçan cisim demek uzaylı değil. Bir devletin olma olasılıgı da var yada kamereda hata olma olasılıgıda var.
Amerikan Hava Savunma teknolojisi çok gelişmiş düzeyde ve uydularla dünyayı çevreliyorlar başka topraklarda ne uçtuğundan bile haberleri var.

Evren(ler)deki diğer yaşam formlarının olduğunu düşünmekle birlikte bizimle etkileşime geçme ihtimallerini mümkün görmüyorum.
Aradaki mesafe, türler arası farklar vs.
Dolayısı ile birbirimizle iletişime geçemeden türlerimizin yok olacağını düşünüyorum.
Bu görünen UFO gibi objelerin ise geçmişte bizim atalarımız olduğunu, Dünya'da olan büyük yıkımlarının birinin (dev volkan patlamaları, göktaşı yağmuru, buzul çağı vs) öncesinde gezegeni terk ettiklerini ama Dünya'daki yaşamın bir şekilde devam ettiğini fark edince arada sırada bizi gözlemlediklerini düşünüyorum.

Yani hocam diyorsunuz ki bizden önce baktılar dünya yaşanılacak gibi değil kapattılar radyoyu atladılar başka galaksiye

Aynen
Geçmişte açıklanamayan birçok çizim/teknoloji var, baktılar böyle yaşanmaz, gittiler
Peki hocam bu demek oluyor ki önceden evrensel seyahat teknolojisi vardı yüzyıllar sonra bu patlamalarla yıkımlarla felaketlerle o teknoloji çöp oldu.Eğer böyle bir teori gerçekse insanoğlu bambaşka yerlere getirebilir bu teknolojiyi.

Mısır hiyerogliflerinde meşhur ufo benzeri çizimler var en basitinden.
Evrensel seyahat çok iddialı olur ancak kendi galaksimizde bile olabilirler.
O zamanki teknoloji ile ilgili veri bırakmış olsalar bile bizim okuma kabiliyetimiz olmayabilir.
Düşün mesela şimdiki neslimiz bir felaket öngördü ve gezegeni bir şekilde terk ettik, ne olur ne olmaz diye de kim olduğumuzla ilgili birçok veriyi hard disklere yazıp sığınaklara sakladık gittik. Milyonlarca yıl sonra tekrar gelişen insan benzeri torunlarımız bu hard diskleri bulsa bile bir taştan farklı anlam yükleyemeyecekler.
Özellikler yerçekimi ile ilgili çok daha ileri bir teknolojiye sahip olduklarını, bu sayede zaman/mekan algısında değişiklikler yapabildiklerini ve yolculuğun bu sayede gerçekleştiğini düşünüyorum.
Not: Bunların hepsi biraz fantastik beyin fırtınaları, düşünmekten zarar gelmez

Ben bu olayi sole yorumluyorum bunca zaman inananlara aptal deniyordu.

Insan oglu gercek olmayan hologramlara iman etmezse bende bisi bilmiyorum bilimci gormedigime inanmam tayfasi buraya yaziyorum.

Bunların her ne kadar tanımlanamadığı iddia edilse bile hepimiz biliyoruz ki bunlar mutlaka uzaylı olarak yaftalanacak. Çünkü insanların duymak istediği bu. Hükümetlerin de işine gelir zaten. Bu sahte görüntüler gündemi meşgul etmek için yayınlanıyor. Kaldı ki dünya dışı akıllı yaşam formlarının dünyaya gelme olasılığı yok.

Dostum Pentagonn,CIA vb. kurumlar Soğuk Savaş döneminden beri böyle şeyleri belgelendiriyorlar Soğuk Savaş döneminden kalma SSCB belgeleri ile ilgili bir manşet vardı eski zamanlarda gene belirlenemeyen cisimler ile alakalıydı.Gündemi meşgul etmekle alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…