Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Şubat 2023 #41 Technomancer18 dedi: Şakaydı atletle markete gidemessin uzaya mi gitcen Genişletmek için tıkla... Neyse zaten bir uzaylımız eksikti onlar da gelsinler. Başka gezegen falan anca toparlar bizi.
Technomancer18 dedi: Şakaydı atletle markete gidemessin uzaya mi gitcen Genişletmek için tıkla... Neyse zaten bir uzaylımız eksikti onlar da gelsinler. Başka gezegen falan anca toparlar bizi.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #42 Hollywoo dedi: Bir video daha buldum. Gerçek mi bilmiyorum ancak gerçekse çok garip bir olaya tanıklık ediyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gidiyorsa 51. Bölgeye gidiyordur. Shahdee dedi: Neyse zaten bir uzaylımız eksikti onlar da gelsinler. Başka gezegen falan anca toparlar bizi. Genişletmek için tıkla... Dağıtmazlarsa iyi
Hollywoo dedi: Bir video daha buldum. Gerçek mi bilmiyorum ancak gerçekse çok garip bir olaya tanıklık ediyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gidiyorsa 51. Bölgeye gidiyordur. Shahdee dedi: Neyse zaten bir uzaylımız eksikti onlar da gelsinler. Başka gezegen falan anca toparlar bizi. Genişletmek için tıkla... Dağıtmazlarsa iyi
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #43 Hollywoo dedi: Bir video daha buldum. Gerçek mi bilmiyorum ancak gerçekse çok garip bir olaya tanıklık ediyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amerika böyle kanıtların sızmasına müsaade etmez bence. Başka bir şeydir belki.
Hollywoo dedi: Bir video daha buldum. Gerçek mi bilmiyorum ancak gerçekse çok garip bir olaya tanıklık ediyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amerika böyle kanıtların sızmasına müsaade etmez bence. Başka bir şeydir belki.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Şubat 2023 #44 Technomancer18 dedi: Gidiyorsa 51. Bölgeye gidiyordur. Dağıtmazlarsa iyi Genişletmek için tıkla... İlk bize müdahale edebilirler şahsen.
Technomancer18 dedi: Gidiyorsa 51. Bölgeye gidiyordur. Dağıtmazlarsa iyi Genişletmek için tıkla... İlk bize müdahale edebilirler şahsen.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 13 Şubat 2023 #45 Turquoise Blue dedi: Amerika böyle kanıtların sızmasına müsaade etmez bence. Başka bir şeydir belki. Genişletmek için tıkla... Fake de olabilir bilmiyorum. Twitter'da çok fazla video var mutlaka aralarında fake olanlar da vardır.
Turquoise Blue dedi: Amerika böyle kanıtların sızmasına müsaade etmez bence. Başka bir şeydir belki. Genişletmek için tıkla... Fake de olabilir bilmiyorum. Twitter'da çok fazla video var mutlaka aralarında fake olanlar da vardır.
C Cydle0 Picopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #46 Dünya dışı bir şey bulunmadığı için iptal edilmiş sanırım basın toplantısı.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #47 Hollywoo dedi: Fake de olabilir bilmiyorum. Twitter'da çok fazla video var mutlaka aralarında fake olanlar da vardır. Genişletmek için tıkla... Herşeye inanmamak gerek. Sağlam kaynak lazım.
Hollywoo dedi: Fake de olabilir bilmiyorum. Twitter'da çok fazla video var mutlaka aralarında fake olanlar da vardır. Genişletmek için tıkla... Herşeye inanmamak gerek. Sağlam kaynak lazım.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #48 Nasa ve amerika bu uzay sektöründe uzun zamandır var bişey buldularsa bile çoktan bulmuşlardır basına vermiyolardır.Gizle gizle nereye kadar
Nasa ve amerika bu uzay sektöründe uzun zamandır var bişey buldularsa bile çoktan bulmuşlardır basına vermiyolardır.Gizle gizle nereye kadar
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 13 Şubat 2023 #49 Ayrıca cismin 8 köşeli ve 20.000 ft uçtuğu iddia ediliyor.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #50 Suriyelileri inceleme için götürmelerine müsaade ediyoruz tüm insanlık olarak