Pentagon savaş uçaklarıyla düşürülen UFO hakkında basın toplantısı düzenleyecek

UFO'nun açılımı "tanımlanamayan uçan nesne" anlamına geliyor. Yani düşen şey her şey olabilir. Belki de önemsiz bir şey. Belki de "uzaylılar var mı" sorusuna cevap olabilecek bir nesne. Açıklama bekliyoruz bakalım ancak gerçekten düşünülen gibi bir uzaylı aracı olsa da bize gelip "Düşen nesne uzaylı aracı" demezler diye düşünüyorum.

Atletle bile giderim 🤣

UFO'larin basit dronelar gibi gözlem amaçlı araçlar olma ihtimali var eğer silahli bir araçla gelseler sen bunu nasıl karşilarsin?
Drone falan olabilir tabii. Ancak onun dışında düşürülebileceklerini hiç sanmıyorum.

Ha bir de şöyle atıp tutmayın ya, yok atletle giderim de bilmem ne. Valla atomuna kadar parçalarlar, çok ciddiyim. Gece 3'te dışarı çıksan 25 tane köpek geliyor bırak aslanı, kaplanı.

Pentagondan önce biz çözcez olayi :D

Drone falan olabilir tabii. Ancak onun dışında düşürülebileceklerini hiç sanmıyorum.

Daha bu bildiklerimiz/bilmediklerimiz buzdağının küçük bir kısmı uzaylilarin varligina ulasabilsek daha çok şey öğrenicez eğer bu tarz gözlem uydulari veya gözlem araçlari varsa teknolojide geri olduklarini sanmiyorum belki onlarinda bizim gibi dünyalari yaşam şekilleri olabilir.

Ha bir de şöyle atıp tutmayın ya, yok atletle giderim de bilmem ne. Valla atomuna kadar parçalarlar, çok ciddiyim. Gece 3'te dışarı çıksan 25 tane köpek geliyor bırak aslanı, kaplanı.
Şakaydı 😅 atletle markete gidemessin uzaya mi gitcen

Bir video daha buldum. Gerçek mi bilmiyorum ancak gerçekse çok garip bir olaya tanıklık ediyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı