Caroline Reynolds'ın baş kölesi, özlendin.
Kafasına sıkmadılar, cezaevine götürülürken şirket tarafından öldürdüldü diye hatırlıyorum.Kafasına sıktığında sevinip hem üzülmüştüm ayrı bir hava katıyordu diziye.
İntihar girişimine kalkıştı ama silahı tutukluluk yaptı. Diziyi tam olarak bitirmediniz sanırım. Spoiler vermeyeyimKafasına sıkmadılar, cezaevine götürülürken şirket tarafından öldürdüldü diye hatırlıyorum.
Evet son sezonda var.Kafasına sıkmadılar, cezaevine götürülürken şirket tarafından öldürdüldü diye hatırlıyorum.
Dipçe : Diziyi daha bitirmedim sonraki sezonlarda karşımıza tekrar mı çıkıyor?![]()
Söylemeyelim hocam. Ancak bundan sonra kendiniz merak edip bakarsınız sanırım. "Geciktiniz" dedikten sonra tarıyorlar aracın içini. Ancak ölmüyor.Kafasına sıkmadılar, cezaevine götürülürken şirket tarafından öldürdüldü diye hatırlıyorum.
Dipçe : Diziyi daha bitirmedim sonraki sezonlarda karşımıza tekrar mı çıkıyor?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.