Pentium 2020 GTX 560 no signal hatası

AYITEDDY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemime yaklaşık 1 yıl önce güncelleme yaptım yeni bir ekran kartı aldım (2. el) ve yeni bir PSU aldım.

Pentium 2020
GTX 560
ASUS H61 M-K
4 GB Kingston RAM (1066 MHz)
400W High Power PSU(yeni alındı 0)
1 TB

İlk hafta rahat bir şekilde GTA V, Rainbow, batman origins, darksiders 2 vs. oynayabildim kasmadan düşük FPS hiçbir sorun çıkmadı fakat ilk haftadan sonra yavaş yavaş oyunun ortasında no signal hatası vermeye başladı ve ilk defa CS GO'da vermeye başladı 20 dakikada 1 şeklinde bilgisayarı her seferinde aç kapat yapıyordum. Bir süre sonra arttı ve maçın başında atmaya başladı.

Ardından 640x480 yapıp FPS Max 60 yaptım ve öyle denedim oynamayı rekabetçi de atmadan oynayabildim bu şekilde bir süre, (d2 girmiştim 1 maç uzun süre sonra en başında attı hatta sadece mirage, cache oynayabiliyordum. ) Bilgisayarcimiza götürdük orada ki sisteme kurdu adam ve benim evde ana menusune girdigimde no signal hatası veren PC 20 30 dk boyunca hiçbir hata vermedi adam bir sorun yok bunda dedi (yaklaşık 10 yıllık bilgisayarcimiz) eve geldiğimizde devam etti.

Dipnot: Oyunları açtığımda sanırım islemci fani ya da PSU fanı mi artık bilmiyorum çok yüksek ses yapiyordu ilk sorun olmadığı zamanlarda bile no signal hatasi vermeden önce kasadan gelen ses gitgide artıyor ve bir süre sonra hata veriyordu. Sizce darboğaz mı var? FPS CS'de her ayarlarda sabit gibi bir şeydi en son sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim , haber vermeye calisicam yaptığımda dostum. Evde olmadığım için birkaç gün gecikicek maalesef.

Teşekkür ederim , haber vermeye calisicam yaptığımda dostum. Evde olmadığım için birkaç gün gecikicek maalesef.
Yaptıktan sonra cevap atarsınız bekliyorum.

-Yapmadı isen cevap yazma yoksa bildirim gelmiyor-

OCCT ile CPU stres testi yapın ve aynı anda sıcaklıkları gözlemleyin. Çok kolay bir şekilde 80 dereceyi geçiyorsa büyük ihtimalle sorununuzun kaynağı işlemci ısısıdır.
Teşekkür ederim öncelikle şu anda yapıyorum. Bir videodan baktım. Daha önce hiç yapmamıştım, pek beceremedim ama sanırım programlar tamam, testi blend olarak başlatıyorum core 50-46 arası gidip geliyor. Bu arada sistemim yeni aldıklarım dışında yaklaşık 10-11 yıllık ve çok fazla kullandım.
Yaptıktan sonra cevap atarsınız bekliyorum.

-Yapmadı isen cevap yazma yoksa bildirim gelmiyor-
Yaptım fakat anlayamadım. Yukarıda dediğim gibi
Blend olarak başlattıktan 15-20 saniye sonra böyle oluyor

Dosya Ekleri

• 15753905029615903066649574507173.jpg
    15753905029615903066649574507173.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı