Pentium 2020M Sistem GTA 4 FPS Düşüklüğü

Soruna gelmek gerekirse GTA 4'te sistem özelliklerim yeterli olmasına rağmen 5 FPS gibi gülünç bir FPS alıyor olmam.

HD Graphics'in yeterli olan kısmını anlayamadım. Skyrim'i oynadığınız çözünürlük ve ayarları tahmin edebiliyorum. O artık Skyrim'likten çıkıyor çöpe dönüyor. HD Graphics ile GTA 4 oynayamazsınız. Mümkün değil.

Son düzenleme:
Kardeşim tamamiyle aynı sorunu yaşamış bir insan olarak konuşuyorum. Bütün meseleyi bir not belgesini GTA 4'ün kurulu olduğu dosyaya atarak sorunumu çözebilmiştim...
Elimde bu not belgesi mevcuttu fakat yaklaşık bir haftaya önceye kadar ayların birikiminin bulunduğu hard disk (oyun arşivi, müzik arşivi vs.) bir sorunla karşılaşınca bende bu dosyayı kaybetmiş oldum. Senin de aynı sorunu yaşadığını gördükten sonra internette birkaç araştırma yaptım. Sanırım yanlışım varsa affola ''commandline'' adlı bir not belgesi kurduktan sonra içine ''-availablevidmem 60.0'' yazman oyunun algıladığı takriben 56-59 MB ekran kartı hafızasını 60 ile çarpıp seninde istediğin ayarları yaparak istediğin FPS değerini alabilme şansı sunabilir ama dediğim gibi tam malumatım yok şu an elimde mevcut olmadığından dolayı deneme şansım da yok ama bütün mesele bir not belgesi kardeşim bana da çok saçma gelmişti ama böyle hatta o 60'ı 70 yaptığın takdirde ekran kartı hafızasını 70 ile çarpılmış şekilde göreceksin. (Oyun içinde gelişmiş ayarlar bölümünde ki ekran kartı hafızası) işte bu yüzden çok saçma gelmişti fakat çözüm bundan ibaret umarım işe yaramıştır...
Nasıl yaparız onu yardım eder misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı