Pentium 4 200 TL Upgrade Tavsiyesi

Tamam r7 240 alayım. Peki Gt520m den gözle görülür performans farkı var mı? ve soğutması en iyi olan r7 240 hangisi? Sapphire demeyin uzun süre dayanmasını istiyorum. Kasa da Noname. En son kasayı bırakıyorum.

Ekleme yapayım denerken dalga yapıyorsa almayın ekran kartını.

720p Tv de deneyeceğim. dalgalanma derken nasıl bir dalgalanma?

@Silinen üye Merhaba dostum herkes bir bileşen önermiş ama ben sana bir dost tavsiyesi vereyim o sistemi hiç upgrade etmeye çalışma çünkü hep masrafı çıkacaktır onun yerine 2000 TL gibi biraz bütçe toparladıktan sonra gelip forumda sistem tavsiyesi konusu açarsın sana on numara bir sistem önerisi yaparız.

Hala sorunumu çözemediniz ki r7 240 + 2Gb RAM mi alayım? 200 TL yi en fazla 100 TL aşabilir

2000 TL bulana kadar ohoooo Fındık topladım ondan 200 Tl dedim 1 yıl götürse kârdır. Zaten Cs:GO LoL oynarım.

2gb ram 50 lira en az ikinci eli. R7 240 150 liraya nasıl gelecek onu anlamadım?

@Silinen üye R7 240 alman yeterlidir dostum RAM takviyesi yapmana gerek yok. O seni 1 sene idare eder ileride bütçe topladığında daha iyi bir sisteme geçersin.

Hayırlısı hocam parçaları tek tek alın iyi alın.Düzgün bir ekran kartı şart benden söylemesi. Tabi lol cs go oynaya oynaya açar o sorun değil ileriye dönük konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…