Pentium 4 ekran kartı tavsiyesi

SLİ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anda kullandığım bilgisayarın işlemcisi pentium 4 3.0 ghz.Bu karta hd 6570 darboğaz yaparmı ? Şu anda para biriktiriyorum yeni bilgisayar için ama illa ki bi ekran kartına ihtiyacım var şu anlık birkaç oyun oynamak için. Darboğaz yaparmı yapmazsa alıp takıcam söylediğim gibi yeni bilgisayar için para biriktiriyorum şu anlık bikaç oyun için alıcam bu erkan kartını.

İşlemcini satıp pentium dual core alabilirsin. Ama ghz'si düşük olmasın ona göre ekran kartı da düşük bütçeliysen. Gt630 tercih edebilirsin bende var çoğu oyunu medium high'ta oynatıyorum bf3,call of duty ama ghostsu oynatır mı bilmem farcry3 medium-high.

Yeni bilgisayar alacağım için para biriktirmeye çalışıyorum ama bu bilgisayar canımı gerçekten sıkmaya başladı hd 6570 almayı düşünüyorum.

Pentium4 serisi cidden çok eskide kaldı. Sana önerim 4 çekirdek bir işlemci serisi . Ama bütcen nedir bilemem İntel Core 2 Duo 100 tl diye biliyorum işlemcini yükseltip Nvidia Gt9500 kart bir süre daha yeter sana. Tabiki bu saydıklarım uzun süre gidici değil. 2-3 sene sonra çöp olur diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı