Pentium 4 GTA SA %100 CPU kullanımı

Makaleler
1
Merhaba. Düşük bir sistemim olduğu için düşük şeyler oynuyorum. GTA SA'da biraz oynayınca CPU kullanımı 100 olup PC donuyor. Virüs falan da yok.

Sistemim:
Windows 7 X64.
256 MB ATI ekran kartı.
Intel Pentium 4 bir işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:

Antivürüs kullanıyor musunuz? Eğer varsa devre dışı bırakıp öyle deneyin, yoksa adımları sırasıyla yapınız.;

Başlat'a sağ ile basıp Komut İstemi (Yönetici) 'ye Enter'a basın.
Çıkan ekrana aşağıdaki komutları yazınız.

taskkill /f /im tiworker.exe
taskkill /f /im trustedinstaller.exe

Bu sorundan etkilenen cihazların CBS.log dosyaları büyük olabilir. Bu dosyalar bir Yönetici komut isteminden aşağıdaki komutlar çalıştırılarak silinebilir:

del /f %windir%\logs\cbs\*.log

Eğer adımlardan birinde hata alırsan bu adımları uygula;

1. Görev çubuğundaki arama kutusuna Komut İstemi yazın ve sonuç listesinden Komut İstemi (Masaüstü uygulaması) öğesine sağ tıklayın veya basılı tutun. Yönetici olarak çalıştır'ı ve ardından Evet'i seçin.
  2. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazın ("/" işaretlerinden önceki boşluğu unutmayın) ve ardından Enter tuşuna basın. (Not: Bu adımın başlaması birkaç dakika, tamamlanması ise 30 dakika kadar sürebilir.)
  3. "İşlem başarıyla tamamlandı" iletisini gördükten sonra sfc/scannow yazın ("sfc" ile "/" arasındaki boşluğu unutmayın) ve Enter tuşuna basın.
Sonra yeniden dene. İşe yaramazsa bunları dene;

Adım 1: HDD kullanıyorsanız lütfen Başlat menüsünde arama bölümüne CMD yazarak çıkan sonuca aşağıdaki komutu yazarak sonucu bizimle paylaşınız. Eğer SDD ise bu adımı gerçekleştirmeniz gerekmemektedir.

CHKDSK /F

(CHKDSK ile / işareti arasında bir boşluk vardır)

Adım 2: Cihazın Chipset ve BIOS'da dahil olmak üzere güncel olduğunu doğrulayınız. Güncellemeler üretici web sitesinde mevcuttur.

Ayrıca Başlat> Sistem>Bildirimler>Windows kullanımı hakkında ipuçları seçeneğini kapatınız.

Dediklerimi sırasıyla uygulayın ve sonucu paylaşın.
Konunuzla ilgilenin lütfen.

Son düzenleme:
Kaspersky free dosya antivirüsünü devre dışı bıraktım. O iki kodu girince HATA: "tiworker.exe/trustedinstaller.exe" işlemi bulunamadı. Diyor ve en alttaki chkdsk /f komutunu yazınca da "Dosya sistemi türü NTFS. Geçerli sürücü kilitlenemiyor" diyor. BIOS güncel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…