nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 27 Ocak 2019 #1 Intel Pentium (R) 4 CPU'm var, overclock yapıyorum bilgisayarım açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Anakartım Asus P5GV-MX.
Intel Pentium (R) 4 CPU'm var, overclock yapıyorum bilgisayarım açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Anakartım Asus P5GV-MX.
Çözüm S S SLR Nirvana 27 Ocak 2019 nqqk dedi: Intel Pentium (R) 4 CPU'm var, overclock yapıyorum bilgisayarım açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Anakartım Asus P5GV-MX. Genişletmek için tıkla... Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür.
nqqk dedi: Intel Pentium (R) 4 CPU'm var, overclock yapıyorum bilgisayarım açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Anakartım Asus P5GV-MX. Genişletmek için tıkla... Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 27 Ocak 2019 #2 nqqk dedi: Intel Pentium (R) 4 CPU'm var, overclock yapıyorum bilgisayarım açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Anakartım Asus P5GV-MX. Genişletmek için tıkla... Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür. Artı 0 Eksi Çözüm
nqqk dedi: Intel Pentium (R) 4 CPU'm var, overclock yapıyorum bilgisayarım açılmıyor. Nedeni ne olabilir? Anakartım Asus P5GV-MX. Genişletmek için tıkla... Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür.
KS KS nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 27 Ocak 2019 #3 Onu nasıl ayarlayacağımı bana anlatabilir misin dc falan varsa veya sosyal medya SLR Nirvana dedi: Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür. Genişletmek için tıkla... SLR Nirvana dedi: Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl ayarlayacağımı bana anlatabilir misin dc falan varsa veya sosyal medya Son düzenleme: 27 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
Onu nasıl ayarlayacağımı bana anlatabilir misin dc falan varsa veya sosyal medya SLR Nirvana dedi: Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür. Genişletmek için tıkla... SLR Nirvana dedi: Voltajı fazla verdiysen sistem açılmıyordur. Bu durum gayet normal. Voltaj değerini düşür. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl ayarlayacağımı bana anlatabilir misin dc falan varsa veya sosyal medya