Pentium 4 sistem ne kadar eder?

649338

Decipat
Makaleler
4
Ustam Radeon 9600 ve Intel Pentium 4 (3.07GHz) bilgisayarı kaça satabilirim? Herhangi antikalığı veya maddi değeri var mı? Yoksa dursun hatıralarımı depolasın

Özellikler:
Intel Pentium 4 (3.07 GHz Cift çekirdek)
Radeon 9600 XT Ekran kartı (128MB)
1024+512=1.5GB DDR RAM
80GB IDE HDD
(Bu arada yorumlarımı bu sistem üzerinden yapıyorum. Windows 7 kurulu, XP ile Age of Empires bile açılmıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
10 kuruş veririm (!).
Bu sistemi eskiciye versen mızmızlanır. Sende kalsın. Satamazsın dolandırmaz isen.

Oooo yakıyor bu sistem. Bence sende kalsın değersizleştirme.
Hocam ciddi misiniz? Benim için gerçekten manevi değeri paha biçilemez.İçinde 28gb fotoğrafım var. Hatta şimdi o bilgisayardan yazıyorum

10 kuruş veririm (!).
Bu sistemi eskiciye versen mızmızlanır. Sende kalsın. Satamazsın dolandırmaz isen.
Asla dolandırmam hocam. Belki 10 sene sonra çalışırsa antika diye değerlenir (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
*Sadece öneri: Ramlerin biri 1 GB biri yarım GB olmaz. Sadece 1 GB kullan. Ayrı sat o 512 MB'yi de.

Hocam DDR RAM bulmak çok zor be ya. 1GB ile zar zor çalışır bence. Zaten Windows XP de sorun çıkarttığıiçin Windows 7 kullanıyorum.(tarayıcıya girmediği için)

2008-2009 yılına kadar üretilmiş işlemci. 30-40 sene beklerseniz antika olarak satabilirsiniz. İyi bir şey eder sanırım o zaman.
Hocam soket 478den bile önceki bir soket kullanıyor. Anakart üstünde PCİ-Express girişi yok. AGP var sadece. Hatta Sata girişi bile yok. Baya eski bir şey. N15235

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…