Pentium 4 sistemde Windows 8.1'e geçmek mantıklı mı?

Dostum 8.1 önermem 8.1 kurucağına 10 kur performans modunu kur ama 8.1 indirme.
Hocam Windows 10 yükü bu sisteme ağır gelir her türlü. Eğer kullanıcı daha akıcı deneyim yaşamak istiyorsa kurmamalı. Disk yükünü geçtim en hafif Windows 10 bile 800 mb üstünde kullanır rami. Zaten konu sahibinin 2 GB rami var. Yarısını işletim sistemi yerse çok kasar programlar.

Ama Update inmiyor ki o yüzden kasıyor ve Windows 7 Ultimate kullanıyorum 32 Bit.

Haklısın hocam.

Dostum 8.1 önermem 8.1 kurucağına 10 kur performans modunu kur ama 8.1 indirme.
Pentium 4'e Windows 10 mu? Kafayı mı yedin? İşlemcinin anası ağlar. Modlu da olsa Windows 10 kurulmamalı. Windows 7 sürümünün üstüne çıkılmasın mümkünse. Sistem kağnı gibi çalışır. IDE HDD olduğuna göre bu durum daha da felaket olacaktır.

Windows 8.1 Lite sürümlerine bak SSD olsaydı en azından normal 8.1 geçerdin bir de RAM 4 GB olsa tadından yenmezdi.

Bu arada hocam hafif Linuxlara da yönelebilirsiniz. 64 bit olmasına rağmen win7 32 bitten daha hafif daha akıcı ve daha güncel dağıtımlar mevcut.

Windows 8.1 Lite sürümlerine bak SSD olsaydı en azından normal 8.1 geçerdin bir de RAM 4 GB olsa tadından yenmezdi.

Güvenli ISO bulmakta zorlanıyorum önerebilir misiniz acaba? Ve Lite sürüm de normalinden farkı ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…