Pentium 4 sisteme Windows 10 sürümü önerisi

Tahhatass

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım biraz eski ve özellikleri düşük. Bunun için bana Windows 10 ISO dosyası önerir misiniz? İnternette görüyorum Lite falan var. Bana da hafif bir Lite sürüm önerir misiniz? Linux işletim sistemi olmasın. Ghost Spectre denedim.

Özelliklerim:

• 4 GB RAM.
  • 512 MB ekran kartı.
  • 128 GB SATA SSD.
  • Intel Pentium 4 CPU.

Hiç kurmayın daha iyi.

P4'e Windows 10 kurulabiliyor mu? O işlemci en son 7 destekliyor diye biliyorum. Bende Pentium m vardı laptop, 7 kurunca bile birçok sürücüyü bulamıyordum.

İşlemcinin tam modeli lazım. Sata anakartın varsa 775 soket pentium 4'tür ve belki 64 bit desteği olan bir modeldir. Yine de W10 kurulamayabilir.

Bilgisayarı ne için kullanıyorsunuz?

Neden Linux önerisi istemiyorsunuz?

AtlasOS projesine bakabilirsiniz.

Bilgisayarı ne için kullanıyorsunuz?

Neden Linux önerisi istemiyorsunuz?

AtlasOS projesine bakabilirsiniz.
AtlasOS stabilitesi iyide sapıtıyor bir zaman sonra debloat etmek daha mantıklı gibi.

Kendi sistemimde kullanıyorum. Henüz bir problemle karşılaşmadım ve uzun süredir sorun yaşayan birini de görmemiştim.

Ben Linux ile dualboot yaparken onarıma geçiyordu otomatik. Bende pek işe yaramadı

Arkadaşlar Windows 10 kuruluyor. Hatta bir sürü Windows işletim sistemi denedim. Windows 10 ghost spectre, AtlasOS, ReviOS,AnchOS, Şuanda Windows 10 1507 sürümünü kullanıyorum. Bütün linux işletim sistemlerini denedim. Linux Mint, Fedora, OpenSUSE,Lubuntu,Kubuntu,Xubuntu,Ubuntu,Pardus,Debian. Visual Studio kullandığım için Linux istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…