Pentium 4 sisteme Windows 10 sürümü önerisi

Tahhatass

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım biraz eski ve özellikleri düşük. Bunun için bana Windows 10 ISO dosyası önerir misiniz? İnternette görüyorum Lite falan var. Bana da hafif bir Lite sürüm önerir misiniz? Linux işletim sistemi olmasın. Ghost Spectre denedim.

Özelliklerim:

• 4 GB RAM.
  • 512 MB ekran kartı.
  • 128 GB SATA SSD.
  • Intel Pentium 4 CPU.

Arkadaşlar bilgisayarım biraz eski ve özellikleri düşük. Bunun için bana Windows 10 ISO dosyası önerir misiniz? İnternette görüyorum Lite falan var. Bana da hafif bir Lite sürüm önerir misiniz? Linux işletim sistemi olmasın. Ghost Spectre denedim.

Özelliklerim:

• 4 GB RAM.
  • 512 MB ekran kartı.
  • 128 GB SATA SSD.
  • Intel Pentium 4 CPU.

Hiç kurmayın daha iyi.

Özelliklerim:

• 4 GB RAM.
  • 512 MB ekran kartı.
  • 128 GB SATA SSD.
  • Intel Pentium 4 CPU.

Bilgisayarı ne için kullanıyorsunuz?

Neden Linux önerisi istemiyorsunuz?

AtlasOS projesine bakabilirsiniz.

Arkadaşlar Windows 10 kuruluyor. Hatta bir sürü Windows işletim sistemi denedim. Windows 10 ghost spectre, AtlasOS, ReviOS,AnchOS, Şuanda Windows 10 1507 sürümünü kullanıyorum. Bütün linux işletim sistemlerini denedim. Linux Mint, Fedora, OpenSUSE,Lubuntu,Kubuntu,Xubuntu,Ubuntu,Pardus,Debian. Visual Studio kullandığım için Linux istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00