Pentium 4 sisteme Windows 8 kurmalı mıyım ?

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 3.351
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Pentium 4 sistemim var ona W8 kurarsam baştan hayat bulacağını sanıyorum ama içimde acayip duygular var beceremessem ne olacak. :D Her türlü yardımı edeceğinizi biliyorum. :D Öncelikle işe nerden başlamalıyım ? Kaç GB flash disk lazım ? Harddiskim 160 GB W8 içine sığar değil mi ? 2 GB RAM var 32 Bit mi kurmalıyım ?

160 GB tabii ki yeter :) 2 GB RAM'e 32 bit kurman daha mantıklı olacaktır. İşlemcin Pentium 4 de sonuçta bu saatten sonra XP kurulmaz. Windows 8 kur kullan, en iyisi.

:D Egemen abi uTorrent'i indirdim o kodu nereye yazacam ?

- - - Güncellendi - - -

Üye olun diyor bide nereye üye oluyoruz kafam karıştı daha indirme işlemine bile başlayamadım. :/

:D Egemen abi uTorrent'i indirdim o kodu nereye yazacam ?

- - - Güncellendi - - -

Üye olun diyor bide nereye üye oluyoruz kafam karıştı daha indirme işlemine bile başlayamadım. :/

Zamunda.net'e üye olmakla uğraşma diye senin için Zamunda.net'den alıp Mediafire'ya yükledim aşağıdan indir, hızlı iniyor 1 saat en fazla 2 saat sürer. :)

Not : Malesef İngilizce ama forumda bir arkadaş nasıl Türkçe yapılacağını resimli olarak anlatmıştı, arasan bulabilirsin. :)

İndirmek İçin : en_windows_8_x86_dvd_915417.iso.torrent

Kaynak : Zamunda.net'den alınmıştır. http://zamunda.net/details.php?id=320522#position

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirdim direk qtorrenten başladı. Çok teşekür ediyorum. :D Ayrıca bir yere kaybolmayın bu akşam SERCAN format atmayı çözecek. :D

- - - Güncellendi - - -

Yani yardımlarınızla. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı