Pentium 4 sistemi 260 TL'ye canlandırma

DeliJojuk

Hectopat
Daha fazla  
  • -Pentium 4
  • -1 GB Ram
  • -9500GT
  • -180GB Harddisk
Öncelikle bilgisayarım temel donanımları bu şekilde HP marka bir bilgisayar. Ben de CS:GO, LoL, Minecraft, NFS Most Wanted 2005, Euro Truck Simulator 2, PES 2016 gibi oyunları 768p-900p gibi çözünürlüklerde en düşük (low) - orta (medium) ayarlarda oynamak için sistemimi canlandırmaya karar verdim. Ama en baştan söylemem gereken bir şey var o da kimse low-medium ayarlarda 120FPS beklemesin. 300TL gibi bir bütçem var ve 260TL gibi bir fiyata bu sistemi canladıracağım. Böylece düşük bütçesi olan ve eski bilgisayarı olan arkadaşlara da bir yol göstermiş olurum. Öncelikle alacağım parçalar:

• Intel Core 2 Duo E7500 İşlemci 100TL
  • MSI P4M900M-L DDR2 PCİ-E 775 PİN ANAKART 60TL
  • Kingston 2 GB DDR2 800 MHZ Masaüstü PC RAM iki tanesi 90TL

Eğer bütçeniz daha fazla ise ekran kartını Sapphire R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı veya daha fazla ise Asus R7 250 OC DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı yapabilirsiniz ama ben bir süre daha 9500GT kullanmaya karar verdim. Zaten şu anlık oynayacağım oyunlar için yeterli. 1 ay içinde parçaları alacağım, şu anlık gözüken YouTube'deki oyun testlerini sizlerle paylaşayım;

-DIRT3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-PES 2015
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

-CS:GO

-ETS 2

-GTA V

-Life is Strange

-Minecraft

Son düzenleyen: Moderatör:
VIA chipset içeren anakart almanı önermem. G31 veya G41 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı