Pentium 4 sistemin AutoCAD kaldırması için ne gerekli?

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Patronum masaüstü bilgisayarın AUTOCAD kaldırması için ne yükseltilmesi gerektiğini söyledi. Bilgisayarın özellikleri aşağıdaki resimlerde var, son model AUTOCAD kaldırması gerekmiyor. Hangi parçalar yükseltilmeli? Kaç lira tutar?
2GB RAM var.

20220826_140736.jpg
20220826_140902.jpg

Tabi daha iyi olur. Ama çalıştırmaz. Ne kadar büyük projeler açıyorsunuz bilmiyorum ama güncel sistemlerde bile yeni sürümler bilgisayarı zorluyor. CAD uygulamaları genelde güçlü işlemciler ister.
Tek çekirdekli Pentium işlemci yetmez o zaman. Kaç liralık bir bilgisayar veya laptop ile kullanılır? Ben programı ve projeleri bilmiyorum fakat 1-2 ay sonra yüksek katlı binalarda proje yapacaklarını söyledi. Yani güç isteyen bir iş galiba.

O kadar eski bilgisayara güncel işlemci kullanmak için anakartın değişmesi gerekecektir muhtemelen.

Yeni bilgisayar toplarsanız/alırsanız, H serisi i7 işlemci, 1650ti ekran kartı, 8gb ram. Benim kullanımım için bunlar min sistem.

Alırsam tam olsun paraya kıyarım derseniz 11800H işlemci, RTX3060 ekran kartı, 32GB RAM size uzun süre yeter.

Yoğun veriyle 2023 Civil 3D kullanıyorum. Buna göre değerlendirip yazdım.

O kadar eski bilgisayara güncel işlemci kullanmak için anakartın değişmesi gerekecektir muhtemelen.

Yeni bilgisayar toplarsanız/alırsanız, H serisi i7 işlemci, 1650ti ekran kartı, 8gb ram. Benim kullanımım için bunlar min sistem.

Alırsam tam olsun paraya kıyarım derseniz 11800H işlemci, RTX3060 ekran kartı, 32GB RAM size uzun süre yeter.

Yoğun veriyle 2023 Civil 3D kullanıyorum. Buna göre değerlendirip yazdım.
Minimum ücret kaç lira tutar?

Minimum ücret kaç lira tutar?

Bu konuda bilen arkadaşlardan yardım alırsınız. Ben pek bilmiyorum fiyatları.

bu ve benzer konular size fikir verebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı