Pentium 4 Sistemin Grafik Sürücüsünü Bulmak

Karahan_

Hectopat
Daha fazla  
Pentium 4 631 işlemcili eski bilgisayara format attım ancak tümleşik grafik sürücüsünü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

PCI\VEN_1106&DEV_3371&SUBSYS_72551462&REV_01

PCI\VEN_1106&DEV_3371&SUBSYS_72551462

Son düzenleyen: Moderatör:

Biliyorum ancak arkadaş Windows 7 kullanıyor. Bende Windows 7 kullanıyordum ancak Windows 8 kurdum ve sürücünün Windows 8 ile uyumlusu yok galiba sadece VX11 MSP ve VX 900/ 900M seçenekleri çıkıyor.

Lütfen konu kilitlenmesin Windows 7 ye bağlı kalmak istemiyorum. Bazı ücretli sitelerde Windows 8 / 32 bit ile uyumlu driver gördüm ancak ücretli olduğu için edinemedim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 471
Windows 7 için olanı denemiştim(uyumluluk ayarında da denedim). Ve değişik sonuçlarla karşılaşmıştım. Windows açılışta kapanışta , başlat menüsünde olması gerektiği gibiyken masa üstün de saçmalıyordu. Kusura bakmayın sizi de yorduk.

dddd.png
cv.png
dddd.png

Ve birde şöyle bir durum var Windows Görüntü Bağdaştırıcısı ile ekran tam değil yani kenarlar gözükmüyor ufak bir bölüm, Via sürücüsünde tam gözüküyor ama sorunlu olarak ve Via sürücüsü yüklü iken kaldırdığımda ama bilgisayarı yeniden başlatmadığım da görüntü tam olması gerektiği gibi tam ve sorunsuz tabi bilgisayarı kapatıp açınca tekrar eski küçük ekranlı haline dönüyor.. :(:kızgın:

Dosya Ekleri

• dddd.png
    dddd.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 231
  • dddda.png
    dddda.png
    198,1 KB · Görüntüleme: 255
Başta windows update'i çalıştırıp önerdiği grafik driverı var mı diye bir kontrol et. Yok ise:

Uyumluluk sekmesinde farklı işletim sistemlerini deneyebilirsin.

Bir de dilersen drivermax diye bir program var, driveridentifier gibi.

Kendi sitesinden indirip sistemini aratıp önerdiği driverı(ları) deneyebilirsin.
Günde 2 driver indirmeye izin veriyor free versiyonunda.

@Silinen üye yardımlarınız için teşekkürler dediğiniz programı kullanarak yükledim oda benim yüklediğim driveri kurdu ve ondada aynı hataları aldım. Malesef Windows 7 ye geri dönüyoruz artık yeni sistemimizde Windows 8 kullanırız...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı